Trendresturang inspiration Formex

Förändring av produktområden inför Formex januari 2018

Arbetet med att planera inför Formex i januari pågår för fullt här på Stockholmsmässan, vi har precis sammanställt de önskemål och anmälningar som kommit in så här långt från nya och gamla utställare. De olika branscher som finns representerade på Formex förändras och utvecklas förstås som alla branscher, och vi försöker i största möjligaste mån följa med i dessa förändringar genom att göra vissa justeringar i hall-layouten. På så sätt hoppas vi kunna tillmötesgå så många av önskemålen som möjligt samtidigt får besökarna får en tydlig bild över de olika avdelningarna.

 

Vad innebär då detta?

  • Formex Restaurang flyttas från Hall B till Hall A – östra delen, restaurangen kommer att vara mässans stora kök för varm mat och erbjuda specialframtagna rätter för besökarna. Utformningen är inte klar i skrivande stund men kommer att kännas igen från tidigare år.
  • Hall B blir det en bar/restaurang med något mindre omfång men med fortsatt designfocus.
  • Scenen och caféet kommer fortsätta ha sin placering i AE delen av hall A, kan dock bli separerade.
  • Området i Hall A byter namn, och kommer att bli Living Accessories & Fashion, ytan kommer att anpassas bättre mot de önskemål som vi fått in gällande storlek på block/monterytor.

 

Här finns en ritning över området!

 

Vi tror att den nya inramningen av Formex Restaurangen kommer att uppskattas av besökarna som får en bra restaurang med lagad mat i Hall A, där vi tidigare endast haft ett caféutbud.

För dig som utställare i områdena som tidigare hette Body & Bath eller Fashion & Accessories är det bra om du ser över om ditt önskemål om monterstorlek har förändrats.

Självklart kommer vi att ta hänsyn till tidigare monterplaceringar men kommer inte kunna garantera samma monteryta till nästkommande mässa då det sker en förändring i dessa två områden som nu slås ihop, se bifogad ritning. Kontakta oss gärna via mail om du vill ändra storleken på din monter så att vi kan hjälpa så många som möjligt.

De nya platsförslagen kommer att skickas ut inom de närmsta veckorna, har du frågor eller funderingar så skicka gärna ett mail till formex@stockholmsmassan.se så kontaktar våra säljare dig.