Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Formex produktområde taste

Formex söker ätbart mathantverk

Formex söker ätbart mathantverk till ett mingel för besökare, utställare, bransch och vippisar som deltagit på seminarium på Formex med Li Edelkoort onsdagen den 17 januari.

Li Edelkoort är världens främsta trendanalytiker vida berömd för sina inspirerande seminarier. Team Formex är otroligt glada att Li Edelkoort kommer till Formex i januari för att föreläsa på mässans första dag.

I anslutning till detta kommer Formex att bjuda in till ett mingel efter föreläsningen för de deltagare som bokat biljetter till föreläsningen. Mässan bjuder på ett glas bubbel eller alkoholfritt alternativ.

Li Edelkoort som också besökt Formexmässan tidigare är en flitig besökare i Sverige för sina trendspaningar och en stor vän av svenskt kultur, slöjd och hantverk.

Formex vill därför passa på att fråga om du som utställare i vårt område Taste eller Craft skulle vilja synas med smakprov eller produkter på vårt serveringsbord vid detta tillfälle då branschen samlas.

Det vi framförallt söker är traditionellt svenskt eller nordiskt mathantverk som passar till ett glas mousserande vin och hoppas du som utställare vill sponsra oss med ett smakprov.

Vi uppskattar antalet besökare till cirka 250 stycken och tänker oss att ett urval av provsmaker på ett vackert dukat bord skulle kunna vara en härlig upplevelse för både besökare och Li Edelkoort med sitt team.

I utbyte får du och dina kollegor möjlighet att lyssna på Li Edelkoorts trendföreläsning, där hon kommer tala om säsongens viktigaste influenser för inredning, livsstil, material och färger men också belysa hur digitalisering, hantverk, hållbarhet och konsumtionsmönster påverkar oss i en allt mer komplex värld. Li Edelkoort anlitas av en mängd globala företag. Bland hennes kunder finns inte bara mode- och inredningsföretag utan även tongivande företag inom skönhets och livsmedelsindustrin.

För frågor om inlån eller sponsring eller hur det ekonomiska utbytet ser ut kontakta:

Lotta Ahlvar
Operativ Projektledare
+46 8 749 41 52
lotta.ahlvar@stockholmsmassan.se