Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Visualisterna

Workshop med Visualisterna

Tolka Formex tema genom att styla ett inspirerande stilleben i Visualisternas workshop - My world of shapes.

Här har du som besökare en möjlighet att skapa ett inspirerande stilleben med produkter från dina favoritutställare. Lägg upp din bild med #myworldofshapes så har du även chansen att vinna ett fint Formexpris. Visualisternas kreativa workshop finner ni i anslutning till Formex restaurang i Hall A. Hjärtligt välkomna!

Om Visualisterna

Tove Castor är mode och skönhetsredaktör på Visualisterna.se men också skribent på frilans. Hon är verksam inom modesegmentet som stylist, visningskoordinator och modekonsult.Tove är utbildad bild- textil- och medielärare, VM och Dekoratör. Men har också läst Bygga varumärke i sociala medier och MarknadsPR på Berghs.

Karin Uggla är design och inredningsredaktör på visualsiterna.se och skribent på frilans. För Karin är bilden alltid i fokus när hon speglar alltifrån trender, design och form till pyssel och lifestyle oftast med en gnutta humor. Hon är utbildad inredare, stylist, dekoratör och VM och i egen regi är hon verksam inom samtliga områden.

Tillsammans driver de Visualistpodden som handlar om frilansliv, inredning, mode, skönhet som varvas med drömmar, nedslag i verkligheten, kreativa lösningar och inspiration.