Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

JOHAN JURESKOG

Som medlem i kocklandslaget under nästan ett decennium har kocken och krögaren Johan Jureskog vunnit både VM-guld och OS i matlagning. 2010 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj och året därpå öppnade restaurang AG. Sedan starten har AG vunnit utmärkelsen Årets Köttkrogtre gånger på raken samt tagit sig in på listan över världens tio bästa köttrestauranger. Johan är även tv-kock med över hundra framträdanden i flera olika program och kanaler. I det senaste tv-programmet reser han över hela USA för att hitta och laga världens bästa burgare.

Lyssna på när Johan Jureskog berättar om hur användandet av keramiska grillar exploderat i Sverige bland både kockar och privatpersoner. Hur använder man dem och hur skiljer de sig från vanliga grillar? Varför är de så populära bland just kockar?

Johan Jureskog finns också på plats i monter B 13:11,Kamado SUMO