Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Burde Förlags AB

Vi finns i monter C13:28

Hitta oss på kartan

Burde förlag är Skandinaviens största kalenderproducent. Vi är etablerade i Sverige, Danmark, Finland och USA. Burde har också ett brett sortiment av designade kontorsartiklar med mycket nyheter varje år. Vi är också etablerade på profilmarknaden med ett starkt sortiment av kalendrar och kontorsprodukter unika för ditt företag.

Med över 2500 artiklar i sortimentet och med en stor förnyelse varje år erbjuder vi produkter som passar alla målgrupper och vi följer nya trender varje säsong. Vi har 9500 kvadratmeter produktions- och logistikyta där vi med ett modernt logistiksystem upprätthåller hög leveranssäkerhet och flexibilitet. Varje år producerar vi över två miljoner kalendrar i huset.

Vi designar och producerar också ett brett sortiment av finpapper och kort i lyxigt papper som är tillverkat i England. Vårt breda sortiment av vykort innehåller allt från året runt displayer till student- och julkort. Vårt team av designers och illustratörer förnyar och förbättrar våra kollektioner varje år.

Kategorier

Burde Förlags AB

Box 3101

350 43 Växjö

Tel: +46 470 70 94 50

Fax: +46 470 70 94 51

info@burde.com