Formex22H_Hemsida topp 3000x700 px
Köp biljett!

Formex - Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign

Välkommen till Formex 23-26 augusti 2022

Formex är Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Som besökare har du möjlighet att mötas, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

Våra biljetter:
Entré alla dagar 375:- (ink moms)
Studentbiljett, entré en dag 150:- (ink moms)
Nyfiken på branschen-dagen, entré fredag 200:- (ink moms)

Som vanligt köper du en entrébiljett som gäller för samtliga dagar (håll koll på våra kampanjpriser) om du är i branschen. Är du student kan du köpa en rabatterad biljett som gäller en dag. Nytt för i år är vår Nyfiken på branschen-dag där du som planerar att starta eget företag kan besöka mässan under fredagen och lära känna branschen. 

I biljettpriset ingår våra intressanta Formex Talks - både fysiskt på mässan, men också i digital form att titta på under veckorna efter mässan är slut. Dessutom får du ett exemplar av populära Formex Trends, en trendrapport fylld med omvärldsanalyser, teman och färgkartor.

Öppettider: Tisdag 09.30-18.30 I Onsdag 09.30-18.30 I Torsdag 09.30-18.30 I Fredag 09.30-17.00

Endast förköp av biljetter online. Observera att ingen biljettförsäljning sker på plats.
Formex arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Biljetter till Formex!

Ord pris 375:- (ink moms) för fyra fullspäckade dagar
Studentpris - en dag: 150:- (ink moms)
Ny i branschen - gäller fredag 26 aug: 200:- (ink moms).

Till biljettsidan

Branschfest!

Nu samlas vi äntligen igen och det vill vi fira. Varmt välkommen till dig både som utställare och besökare att delta i branschfesten på torsdagen - ett härligt tillfället att mingla med andra kollegor och kunder i branschen.

Klicka för att läsa mer och köpa biljetter nu.

Inredaren Lena Nyholm

Inredningsexpert och inredningsstylist på några av Sveriges största TV-produktioner. Lena Nyholm kommer och föreläser på Formex scen och vi har träffat henne för att ställa några frågor.

Läs hela intervjun här

Nytt på Formex: News & Trend Expo

Nytt på Formex är att du vid ingångarna till hallarna välkomnas av en inspirerande utställning, News & Trend Expo. Här får du en snabb överblick av ett urval produktnyheter som du sedan kan hitta i montrarna i just den hallen. Totalt kan du besöka fyra stycken News & Trend Expo-utställningar under mässan.

Sustainability Award


Läs om vårt nya pris, där nominerade företag eller designer tävlar om att vinna utmärkelsen Formex Sustainability Award.

Formex Trends

Inför en ny säsong tar Formex som vanligt fram en trendrapport med omvärldsanalyser, teman och färgkartor i en tid där allt är som vanligt och allt har förändrats. I Formex Trends SS 22 ingår trendguide (pdf) samt en presentation av trenderna (film). Allt material finns på svenska och trendguiden är även på engelska.

Till trendguiden

Följ oss på Instagram

Vi finns på Instagram! Följ oss för inspiration, nyheter och uppdateringar kring kommande mässa.
@formex.se
#formex

Instagram

Bli utställare?

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Läs om hur du maximerar dina möjligheter - ladda ner en sammanfattande PDF.

Ladda ner nu

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad om det senaste från Formex som nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartners