tekla_manér
Köp biljett »

Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign

Välkommen till Formex! Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Som besökare har du möjlighet att mötas, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag. Vi ses på Formex 17-20 januari 2023!

Öppettider: 
Tisdag 09.30-18.30
Onsdag 09.30-18.30
Torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

VÅRA BILJETTER
Entré alla dagar: 375 SEK
Pris exkl. moms: 300 SEK

Nyfiken på branschen: 240 SEK
Entré fredag 20 januari, insläpp 9:30-10:30. Antal platser är begräsat pga anpassat seminarieprogram.
Pris exkl. moms: 192 SEK 

Studentbiljett, entré en dag: 150 SEK
Giltig studentligitimation ska visas vid inpassering till eventet.
Pris exkl. moms: 120 SEK

BILJETTER 2023

ÄNTLIGEN - Nu har vi släppt biljetter till Formex 17-20 januari 2023!

Köp biljett nu »

Tekla Severin sätter färg på Formex!

Inredaren Tekla Severin kommer att kreera den stora huvudutställningen på Formex i januari! Hon kommer även att ta fram årets kampanjbilder. Utställningen heter ”Dimensions of Colour” och blir en lekfull och arkitektonisk färgupplevelse av former och mönster. ”En slags labyrint av upptäckarglädje” säger Tekla själv.

Läs hela artikeln här

Formex Sustainability Award

Höstens utställare kunde skicka in sina produkter för att nomineras till vårt nya hållbarhetspris. Det har skapat stort engagemang i branschen, och nu har juryn nominerat nio produkter!

Kika in produkterna och läs mer om hållbarhetspriset »

Halvor Bakke till scenen

Halvor Bakke är en av Norges mest populära inredningsarkitekter, känd som programledare från olika TV-program som Stugfixarna Norge. Halvor kommer till Formex scen i januari, vi har ställt honom några frågor inför besöket »

Formex Pop-Up Shop

Med fokus på att lyfta säsongens nyheter så är nu Formex populära Pop-up Shop tillbaka!

Här kan du hitta 100-200 produktnyheter från våra utställare, framtaget för säsongen. Som besökare kan du sen handla produkter - kanske får chansen att ta knipa mässans mest omtalade produkt hem. »

Fokus på blomster och färg med Karl Fredrik

Floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson gästar Formex och medverkar på scen vid två tillfällen. Förutom att berätta om sin egen trädgårdresa kommer han att bjuda på smarta tips och inspiration. Läs mer här »

”Vi har sålt slut på lagret flera gånger om!”

Möt Gustaf och Linnea - två gotländska biodlare som först tvekade att ställa ut på Formex men som vågade ta steget. När sista mässdagen var över hade de avtal med flera drömbutiker med sig hem.

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad om det senaste från Formex som nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartners