Formex22H_Hemsida topp 3000x700 px

Formex - Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign

Välkommen till Formex 23-26 augusti 2022

I augusti öppnar vi mässdörrarna efter två års uppehåll!
Vill du också boka ditt deltagande på Nordens största mötesplats för inredning?

Öppettider: 
Tisdag-Torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

"Det startade med Formex"

Susanna Theander and Helena Åkesson-Liedberg är skaparna bakom keramikföretaget STHÅL. De presenterade sin första kollektion på Formex 2012 som fick ett varmt mottagande. I år firar STHÅL 10 år, läs om hur deras framgångssaga startade på mässan!

Sustainability Award


Läs om vårt nya pris, där nominerade företag eller designer tävlar om att vinna utmärkelsen Formex Sustainability Award.

Malin Persson på scen

Måste en livsstil med samvetet intakt vara en tråkig, mindre stilfull livsstil? Absolut inte. Det krävs bara lite nya idéer och av dem har Malin massor att dela med sig av på Formex scen.

Läs mer om Malin

10 hållbarhetstips

Missade du Formex Talks? Nu släpper vi delar av vårt föreläsningsprogram gratis på vår Youtube-kanal och först ut är Studio Berget som tipsar om 10 saker att tänka på när du ska kommunicera om hållbarhet.

Läs tipsen!

Design Talents

Ett av Formex mest spännande inslag! Här får oetablerade designers, från både Sverige och internationellt, ansöka om att få en plats i Design Talents och på så sätt få möjligheten att visa upp sina produkter för inköpare, producenter och media.

Läs mer och ansök nu!

Formex Trends

Inför en ny säsong tar Formex som vanligt fram en trendrapport med omvärldsanalyser, teman och färgkartor i en tid där allt är som vanligt och allt har förändrats. I Formex Trends SS 22 ingår trendguide (pdf) samt en presentation av trenderna (film). Allt material finns på svenska och trendguiden är även på engelska.

Till trendguiden

Bli utställare?

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Läs om hur du maximerar dina möjligheter - ladda ner en sammanfattande PDF.

Ladda ner nu

Nytt på Formex: News & Trend Expo

Nytt på Formex är att du vid ingångarna till hallarna välkomnas av en inspirerande utställning, News Expo. Här får du en snabb överblick av ett urval produktnyheter som du sedan kan hitta i montrarna i just den hallen. Totalt kan du besöka fyra stycken News Expo-utställningar under mässan.

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad om det senaste från Formex som nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartners