Anzy Home

Vi finns i monter A09:30

Anzy Home är ett ukrainskt livsstilsvarumärke med stickad och virkad heminredning som bygger på principerna om socialt ansvar och hållbarhet.
Produkterna i varumärkets portfölj är handgjorda från grunden i en välorganiserad studio i östra Ukraina.
Vi skapar ett brett utbud av produkter: sittpuffar, mattor, kuddar, förvaringskorgar, inredning för barnrum, Moses-korgar för nyfödda och mycket mer.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Lifestyle Living
 • Craft & Creative
 • Förvaring
 • Hemtextil
 • Mattor
 • Möbler

Produkter

 • Plain crocheted cushions

  Vanliga virkade kuddar Det tjocka garnet och det okonventionella virkmönstret gör det möjligt att skapa kuddfodralets strukturerade utseende.Tillverkad av 100% bomullsgarn, som är hållbart, inte slokar men är mjukt att ta på.Dessa kuddar finns i en mängd mjuka och neutrala färger, vilket gör dem lämpliga för användning i alla vardagsrum. Blanda och matcha olika former och färger för att utveckla en egen unik stil.Tillverkad av tjockt chunky garn och ser bra ut på alla möbler. Bomullen som används för garnet är OEKO-TEX-certifierad. Kudden kan anpassas efter storlekar och färger. Länk till produkten »

 • Round knitted pouf footrest Classic

  Rund stickad sittpuff fotstöd Classic Denna mångsidiga ottoman är ett funktionellt tillskott i alla moderna hem. Puffen kan användas inomhus som fotpall, sittplats eller soffbord. Barn älskar också en sådan stor prasslande leksak.På insidan har en puff ett bomullsöverdrag som är fyllt med polystyrenpärlor. Denna fyllning ger puffen en form och robust struktur samtidigt som den är extremt lätt. Det stickade överdraget är avtagbart för rengöring/tvätt. Storlek H/D - M: 35/40 cm - L: 40/50 cm Länk till produkten »

 • Chunky knit blanket

  Grovstickad filt Våra filtar är specialtillverkade för hand med hjälp av armstickningsteknik. Ett mjukt garn som används är lätt och känsligt, som ett moln. Mindre känsligt för att det bildas små piller på grund av friktion. Material: 40% ull, 60% akryl. Hand- eller maskintvättas i 30 grader Finns i olika storlekar och färger Länk till produkten »

 • Round floor hand-crocheted basket with long handles

  Handvirkad rund golvkorg med långa handtag Korgarna är handvirkade av rent bomullsgarn, som är allergivänligt och mjukt att ta på. Vi tillverkar korgar i olika storlekar och utföranden. Tack vare det material och det virkmönster som används är korgarna robusta och håller formen bra. Länk till produkten »

 • Bolster throw pillow

  Kudde med bolster Oavsett om det gäller barnkammare, barnrum eller lekhörna kommer denna grovstickade bolsterkudde att ge en glad accent och bli en användbar inredningsdetalj.
  Handstickad i miljövänlig 100 % bomull. Länk till produkten »

 • Square hand-knitted pouf ottoman

  Fyrkantig handstickad sittpuff Den moderna fyrkantiga stickade puffen är tänkt att fungera som fotpall eller praktiskt soffbord. Puffen har ett handstickat mönster som ger den en unik look. På insidan har puffen ett bomullsöverdrag som är fyllt med polystyrenpärlor. Fyllningen ger puffen en form och robust struktur samtidigt som den är extremt lätt. Det stickade överdraget är avtagbart för rengöring/tvätt. Storlekar H/W/L - S: 26/38/38 cm - M: 30/45/45 cm - L: 40/60/60 cm Storlekar och färger kan anpassas. Ostoppat alternativ finns tillgängligt Länk till produkten »

Kontakt

Anzy Home

9, Himnazychnyi Ave, Kamianske, Dnipropetrovska obl, Ukraine, 51909 51909  Dnipropetrovska obl Ukraina