Bargi AB

Vi finns i monter A15:15

Välkommen till Bargi och en värld av mattor.

Som en av Sveriges största mattgrossister erbjuder vi ett brett utbud av mattor som passar för alla typer av utrymmen så som bostäder, lyxhotell, kontor, butiker och offentliga miljöer.

Oavsett vad dina behov eller preferenser kan vara är vi övertygade om att du hittar den perfekta mattan för din stil och budget hos oss.

Vi är dedikerade till att erbjuda exceptionell kundservice och hjälper gärna till att hitta rätt matta för dina specifika behov.

Vi är stolta över vårt omfattande utbud av mattor som inkluderar en mängd olika material, stilar och mönster att välja mellan.

Välkommen förbi och upptäck de oändliga möjligheterna som finns på Bargi.

Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Lifestyle Living
 • Styling
 • Mattor
 • Möbler

Produkter

 • Paradis

  Paradis Paradis är en fantastiskt skön och inbjudande ullmatta. Motivet som upprepas och täcker hela mattan är en modernt tecknad träddunge i en harmonisk färgskala. Eftersom mattan inte har någon bård blir den mycket lättplacerad och fungerar lika bra som solitär som till soffgruppen eller för att binda samman ett varierat möblemang. Paradis är en matta av högsta kvalitet, både avseende design, material och utförande.

 • Rosenkelim

  Rosenkelim Rosor i rader och barocka buketter… Rosenkelim från Moldavien är fantastiska och unika mattor som omedelbart skänker värme och trevnad till ett rum.
  Starka, mustiga färger och traditionella mönster. De moldaviska rosenkelimerna utgör en unik, textil skatt som gick ur produktion för cirka 30 år sedan. De vävdes av kvinnorna i hemmet och skickades iväg för att blekas i solen i Turkiet i åtskilliga månader. Passa på att bli ägare till en i sanning enastående matta.

 • Dehbaf

  Dehbaf De vackra Dehbafmattorna med sina melerade färger och spännande mönster är fantastiskt hållbara ullmattor med lång livslängd. Den feta och varma ullen, som spinns för hand och växtfärgas, kommer ifrån får som lever i de höga Afghanska bergen och ger mattor med en härligt levande textur. Våra Dehbafmattor är så gedigna att de till och med klarar av slitaget i offentlig miljö.

 • Annapuna

  Annapuna Från Himalayas sluttningar, med de dramatiska bergstopparna som en ständigt närvarande kuliss, kommer våra mjuka och smidiga ullmattor som går under namnet Annapuna. Den förstklassiga ullen ger en varm och tät matta och det reliefklippta mönstret ger stor uttrycksfullhet och en närmast tredimensionell effekt. En del mattor har inslag av silke. Det glansiga silket ger mattorna mer lyster och en större kontrastverkan. Mönstren har hämtat inspiration från det gamla tibetanska formspråket, men även mer europeiska motiv återfinns. Med stort hantverkskunnande, och i enlighet med uråldrig teknik, med rötter i Tibet och närliggande länder, knyts mattorna i Nepal.

 • Kelim

  Kelim En klassisk vävd matta med ett heltäckande geometriskt mönster. Det växtfärgade garnet garanterar en vacker och harmonisk färgskala och eftersom den är vävd i 100 % ull är den både varm och smutsavvisande. En lättplacerad matta som passar lika bra framför en sprakande brasa vid favoritfåtöljen som i köket.

Kontakt

Bargi AB

Limvägen 3 232 37  Arlöv Sverige
+46 40 53 55 00 order@bargi.se www.bargi.se