tekla_manér
Köp biljett »

Välkommen till Formex 17-20 januari 2023

Formex är Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Som besökare har du möjlighet att mötas, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.


VÅRA BILJETTER

Entré alla dagar: 375 SEK
Pris exkl. moms: 300 SEK

Nyfiken på branschen: 240 SEK
Entré fredag 20 januari, insläpp 9:30-10:30. Antal platser är begräsat pga anpassat seminarieprogram.
Pris exkl. moms: 192 SEK


Studentbiljett, entré en dag: 150 SEK
Giltig studentligitimation ska visas vid inpassering till eventet.
Pris exkl. moms: 120 SEK


Som vanligt köper du en entrébiljett som gäller för samtliga dagar (håll koll på våra kampanjpriser) om du är i branschen. Är du student kan du köpa en rabatterad biljett som gäller en dag. Fredagen erbjuder en Nyfiken på branschen-dag där du som planerar att starta eget företag kan besöka mässan och lära känna branschen samt ta del av ett anpassat föredragsprogram om företagande. 

I biljettpriset ingår våra intressanta Talks på Formex scen under mässans alla dagar. Dessutom får du ett exemplar av populära Formex Trends, en trendrapport fylld med omvärldsanalyser, teman och färgkartor.

Öppettider: 
Tisdag 09.30-18.30
Onsdag 09.30-18.30
Torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

Endast förköp av biljetter online. Observera att ingen biljettförsäljning sker på plats.
Formex arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Biljetter

Köp din entrébiljett här och säkra din plats till årets viktigaste inredningsmässa. Förutom vår vanliga entrébiljett har vi också studentbiljetter och en Nyfiken på branschen-dag med anpassat föredragsprogram.
Osäker på vilken biljett du behöver? Se texten ovan.

Köp biljett!

Formex Talks

Formex Talks är vårt seminarieprogram med spännande inbjudna gäster, aktuella samtal och seminarier. Årets upplaga kommer att vara både fysisk på mässan men också i digital form att titta på under veckorna efter mässan är slut och ingår i din entrébiljett.

Trendguiden

Välkommen till Formex trender och inspiration!
I biljettpriset ingår vår trendrapport med omvärldsanalyser, teman och färgkartor. Vi försöker förstå oss på hur saker och ting är beskaffade här och nu. Samtidigt blickar vi framåt för att kunna tolka hur våra beteenden och behov kommer utvecklas framgent.

Nyfiken på branschen?

Är du i startgroparna och ska starta företag i branschen? Den 20 januari arrangerar Formex ett förmiddagsprogram speciellt utformat för dig som vill få inspiration och kunskap gällande företagande i inredningsbranschen.

Planera ditt besök

Här hittar du all matnyttig information som du kan tänkas behöva innan du besöker Formex.