tekla_manér

Bli utställare på Formex

Under fyra dagar samlas inköpare, agenter, grossister, importörer, inköpare, formgivare och producenter från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen. Formex är en branschmässa som är öppen för dig som är verksam och önskar att ställa ut inom följande områden: inredning, design, present, hantverk, hemtextil, trädgård, leksaker och delikatesser.

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan. 

Monterpriser & information aug 2023

Här hittar du monterpriser och viktig information inför bokning av ditt deltagande på Formex 22-25 augusti 2023 »

Nytt segment - vintage!

Vi har en ökad efterfrågan från besökare på företag som säljer vintage. Därför satsar vi nu på ett nytt segment. Säljer du inredning, möbler eller unika objekt som har ett andrahandsvärde? Välkommen att boka din monter »

Craft & Creative

Förutom våra klassiska monterlösningar finns det ett annat alternativ för dig med ett skapande företag inom hantverk att ställa ut på Nordens största mässa för inredning.

Läs mer om Craft & Creative »

Digital synlighet

Vill du som bokad utställare synas extra på våra plattformar?

Läs mer om våra paket för digital synlighet här »

Produktområden

Formex är uppdelat av flertalet olika produktområden. Här kan du utforska alla åtta produktområden och produktexempel på områdets innehåll som sträcker sig från choklad och godis i Taste till skandinaviska heminredningsprodukter i området Scandinavian Living & Dining.

Utforska alla våra områden här »

Tveka inte att kontakta våra säljare vid frågor

Maria Hallesson

Sales Manager

+46 8 749 42 88

Wail Eltayeb

Key Account Manager

+46 8 749 44 58

Amelia Lindström

Sales Manager

+46 8 749 44 19

Hanna Andersson

Sales Manager

+46 8 749 41 71