Bli utställare på Formex

Under fyra dagar samlas inköpare, agenter, grossister, importörer, inköpare, formgivare och producenter från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen. Formex är en branschmässa som är öppen för dig som är verksam och önskar att ställa ut inom följande områden: inredning, design, present, hantverk, hemtextil, trädgård, leksaker och delikatesser.

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan. 

Monterpriser & information

Här hittar du monterpriser och viktig information inför bokning av ditt deltagande på Formex i januari 2023.

Craft & Creative

Förutom våra klassiska monterlösningar finns det ett annat alternativ för dig med ett skapande företag inom hantverk att ställa ut på Nordens största mässa för inredning.

Läs mer om Craft & Creative »

News & Trend expo

Som utställare är du garanterad att ha med minst en produkt i den utställning som finns närmast din monter. Här får inköpare och press en överblick av nyheter och trender med hänvisning till leverantörer i montrarna.

Läs mer om hur du skickar in din produkt här »

Digital synlighet

Vill du som bokad utställare synas extra på våra plattformar?

Läs mer om våra paket för digital synlighet här »

Formex Pop-up shop

Med fokus på att lyfta säsongens nyheter så kommer nu Formex populära Pop-up Shop tillbaka! I pop up-butiken får utställare chansen att direkt sälja de nyheter som tas fram för säsongen.

Läs mer om Pop-up shopen här »

Produktområden

Formex är uppdelat av flertalet olika produktområden. Här kan du utforska alla åtta produktområden och produktexempel på områdets innehåll som sträcker sig från choklad och godis i Taste till skandinaviska heminredningsprodukter i området Scandinavian Living & Dining.

Utforska alla våra områden här »

Tveka inte att kontakta våra säljare vid frågor

Maria Hallesson

Sales Manager

+46 8 749 42 88

Wail Eltayeb

Sales Manager

+46 8 749 44 58

Amelia Lindström

Sales Manager

+46 8 749 44 19