popup

Formex Pop-up Shop

Med fokus på att lyfta säsongens nyheter så kommer nu Formex populära Pop-up Shop tillbaka!
Lisa Karlsson från uMe Projects har många års erfarenhet av retail och har arbetat inom både mode och inredning och har genom sina insatser bidragit till att hennes uppdragsgivare belönats vid både handelsgalor, juryutnämningar samt Årets bästa butik. 

I pop up-butiken får utställare chansen att direkt sälja de nyheter som tas fram för säsongen. Här kan besökare handla och få med sig produkten som en souvenir, en perfekt middagspresent - eller helt enkelt få bli först med mässans kanske mest omtalade produkt. Se det som ett tillfälle att kanske testa efterfrågan på den nya produkten, eller som en ytterligare marknadsföringskanal.
Pop Up-Shopen byggs i ett enkelt format med en skön känsla för detta unika, korta tillfälle. Inlämning och försäljning är helt frivilligt men urvalen görs av Lisa på uMe Interior för att hålla ett brett sortiment med fokus på endast nyheter.

Förutsättningar:
- Det som säljs faktureras av er efter ni fått avräkning från uMe Interior.
- Urvalet av produkter görs av uMe Interior vilket innebär att om en produkt bedöms svårplacerad, skrymmande, ömtålig, ovärderlig eller annat så kommer produkten inte med. Målet är att ha ca 100-200 produktnyheter från alla produktområden på Formex.
- Kontakta Lisa Karlsson lisa@umeprojects.se för att anmäla intresse.

Plats: Huvudentrén
Ansvarig: uMe Projects, Lisa Karlsson