Formex-Januari2024

Välkommen till Formex 16-18 januari 2024

Här uppdaterar vi kontinuerligt talare, utställningar, aktiviteter och utställare som är klara och bokade inför mässan i januari.

Öppettider: 
Tisdag-torsdag 09.30-18.00

Saskia Cort

Konstnären och influencern Saskia kommer vara Formex flygande reporter i januari. Hon kommer ta pulsen på vårens trender och välja ut sina favoritprodukter. Missa inte chansen att följa med Saskia på en resa genom Formex-världen och ta del av hennes unika perspektiv.

Monchiqe x Studio Lisa Bengtsson

Italienska Rivieran, parasoll i vintage tappning, färg och mönsterglädje, det och mycket mer kommer det bjudas på den stora caféytan i hall A under Formex. Denna gång är det parasollföretaget Monchiqe som tillsammans med Studio Lisa Bengtsson skapar det unika caféet - en plats för aktiviteter, inspiration och möten.

Utställare 2024

Se alla våra bokade och klara utställare här. Fler kommer att fyllas på med tiden så glöm inte att uppdatera dig ju närmare vi kommer mässan »

Formex Pop-up Shop

Camilla Fürst och Angela Ljungblad från SpectRoom kommer för andra gången och håller i Formex pop-up shop! Här kan du som besökare köpa med dig utställarnas produktnyheter och signerade böcker.

Dennis Valencia

Inredningsstylisten Dennis har en stor bredd av uppdrag i portföljen. Elle Decoration, H&M Home, Ikea och NK Style är bara några av de kunder han har jobbar med genom åren. I januari kreerar han Formex huvudutställning »

Formex Trends

Intill scenen i Hall C hittar du Formex trendutställning för SS 2024. Trendmaterialet är framtaget av Formex som har en bred internationell kännedom och kunskap inom branschen. Syftet är att ge dig ett lättillgängligt verktyg som beskriver och visualiserar tre aktuella trender för kommande säsong. Utställningen är kreerad av stylist Jan Rundgren som även kommer att hålla föredrag om trenderna.

Louise Byg Kongsholm

Louise är trendforskaren från den danska inflytelserika trendbyrån pej gruppen. I hennes föreläsning kommer hon att avslöja de subtila men kraftfulla trenderna som formar vår värld och utrusta dig med framsynthet för att navigera i marknadens ständigt föränderliga tidvatten.

Formex Energy & Coffee

Här kan du få en skön manikyr och målade naglar av Scratch of Sweden. En del av deras produkter finns också att köpa i Formex pop-up shop. Vid samma yta finns energimassage för avslappning och ny energi samt möjlighet att köpa kaffe.

Sara Garanty

"I vår vardag omges vi ständigt av färger som påverkar vårt sinne på många sätt. Från lugnande blått till energigivande rött, färgerna omkring oss spelar en betydande roll i vårt välmående och vår upplevelse av världen." Sara Garantys föreläsning tar oss med på en spännande resa in i färgpsykologins förtrollande värld.

Louise Klarsten

Louise Klarsten från ColourHouse kommer till Formex och håller en föreläsning med temat ”Imagine & Realize AW24-25”. Louise presenterar färg & hösttrenderna för interior; Urban Paradise, Easy Going, Natural Escape och Personal Reality”. Välkomna till en kreativ säsong med värme och humor.

Sustainability Award

För andra året i rad delar Formex ut Sustainability Award, en utmärkelse till ett företag eller designer som ställt ut på mässan med den mest hållbart genomtänkta produkten. Alla sju nominerade kommer att presenteras i en utställning på mässan och en vinnare kommer att utses under öppningsdagen. Se alla nominerade här »

Helena Lyth

Helena Lyth är kreatör och författare som inspirerar sina många följare och tv-tittare till skapande och pyssel som förgyller vardagen. Under sin föreläsning kommer Helena inspirera och dela med sig av hur man träna upp sin skaparförmåga. Som Helena uttrycker det: ”Kreativitet är något vi tränar upp och ska hålla vid bra kondition".

Stefan Nilsson

Trendexperten Stefan Nilsson intar scenen på Formex i januari med en föreläsning du inte vill missa! Stefan beskriver att i dessa utmanande tider letar vi efter nostalgi och det som gör oss extra glada. Han kommer att guida oss genom de stora dragen för framtidens trender, där "kindness" står i fokus.