Är du morgondagens designstjärna?

Formex Design Talents

Design Talents är avdelningen på Formex där utvalda designtalanger får möjlighet att synas och visa upp sina nya innovativa designlösningar och hållbara produkter för inköpare, samarbetspartners, producenter och press/media.

Vår jury utser en vinnare till Best in Show - ett designpris för den formgivaren som utmärker sig lite extra av alla designtalanger. I priset ingår en monterplats värd 15 000 kr vid nästkommande mässa och redaktionellt innehåll på formex.se och i sociala medier.

Ansökan till Design Talents augusti 2022 är nu stängd.

Urvalet

Vid urval tittar vi på produkterna utifrån nyhetsvärde gällande idé och form samt att få en bra mix av produktslag på mässan. Avdelningen byggs på ett arkitektoniskt spännande sätt som skiljer sig från övriga montrar i hallen.

Monterinfo & pris

Montern står klar vid ankomst till mässan, med matta, eluttag, belysning och utställarens namn i vinyltext på väggen. Efter grundform och färg som bas kan varje utställare fritt inreda sin monter som de vill. Monterytan är 6 kvm.
Registreringsavgift: 2 195 kr. Monterhyra: 5 350 kr. (Du kommer bara att debiteras om du blir uttagen).

Best in Show

Chans att vinna titeln Best in Show, ett designpris för den formgivaren som utmärker sig lite extra. Juryn väljer vinnaren under mässan. I priset ingår en monterplats värd 15 000 kr vid nästa mässa och redaktionellt innehåll på formex.se och i sociala medier.
Vinnaren augusti 2021 var Fanny Schönenberg!

Läs intervjun »

Möt tidigare Design Talents