service_pa_stockholmsmassan

Service på plats

Här listar vi den service som Stockholmsmässan erbjuder på plats.

Övrig service A-Ö

Barnvagnar att låna 
Det finns barnvagnar att låna i Informationen på entrétorget. För att få låna en barnvagn, som inte går att boka i förväg, behöver du visa din legitimation.

Betalning i kassor & garderober Vi tar Amex, Diners, Mastercard, Visa och Maestro. Vi accepterar även följande valutor i våra enheter: Euro, Norska kr, Danska kr, Pund och Dollar.

Får man ta med sig hunden på mässan? 
Hundar får inte följa med in på mässan, om det inte är en assistanshund. Självklart får utställande hundar komma in på hundutställningar.

Första-Hjälpen
Vårt Första-Hjälpen-Rum ligger mellan A och B-galleriet, bakom Pressbyrån. Vi har ett vaktbolag närvarande i anläggningen dygnet runt som har utbildning i Första-Hjälpen.

Förvaringsboxar
Ett begränsat antal förvaringsboxar hittar du i A-galleriet. Dessa kostar 30sek eller 40sek och betalning är endast med svenska mynt (10-kronor).

Garderober
Garderober finns vid entrétorget, Östra entrén, i A och B-hallsgalleriet samt i C-hallen. Avgiften är 40 kronor per plagg eller väska. Här går det att betala med kort och kontant, samt att förköp på vår hemsida finns möjligt vid vissa event. Vid stora event bygger vi upp extra garderober. Behöver du hjälp kontakta Informationen på entrétorget.

Hissar
Hiss finns i A-galleriet och i B-hallen samt ned till parkeringshuset vid huvudentrén.

Kiosk
Pressbyrån finns i entréhallen.

Restauranger
Det finns 12 restauranger att välja bland på Stockholmsmässan.
Läs mer på www.massrestauranger.se.

Rökning
Det är rökfritt på Stockholmsmässan. Vi tillåter rökning utomhus.

Skötrum & Amningsrum
Skötrum finns tydligt utmarkerat i anläggningen. Vi har även ett amningsrum , vänligen kontakta Informationen på entrétorget.

Tillgänglighet
Stockholmsmässan har grundtillgänglighet till samtliga restauranger, kongresslokaler och utställningshallar. Vi har 20 parkeringsplatser nära entrén, reserverade för dem som har parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Självklart gäller parkeringstillståndet även övriga parkeringsplatser.

Toaletter för funktionshindrade finns vid entréerna, i mässhallarna och gallerierna. Rullstolar finns att låna i Informationen mot deposition, går ej att förbokas.

Toalett
Toaletter finns runt om i anläggningen och är tydligt markerade med skyltar och i Stockholmsmässans app.

Uttagsautomater (bankomater)
Uttagsautomater (bankomater) finns dels på entrétorget vid huvudentrén och vid östra entrén.

Återvinning
Stockholmsmässan källsorterar och arbetar efter dokumenterad hållbarhetspolicy. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här »