ljussattning1

Nyhet på Formex - Boka tid för expertrådgivning

"Öka välbefinnande och stärk affären med rätt ljussättning."

Gratis ljusrådgivning för dig som ställer ut eller besöker Formex i januari 2023. Nu har du chansen att mejla in frågor som rör ljussättning i butik eller annan offentlig miljö och få svar på plats på mässan 17-20 januari. 

Ljusdesigner Roland Ebert har 20 års erfarenhet som ljussättare och armaturdesigner och jobbar med allt från arkitektbyråer, fastighetsbolag och offentliga lokaler till luxuösa privata hem, trädgårdar, parker och utomhusscenarior. Förutom att han jobbar mot direktkunder och byggare håller han ofta föreläsningar och har synts i såväl magasin som Sköna Hem och Plaza Interiör samt Hem & Villamässan och inredningsprogram på tv4.

Roland kommer att berätta om vikten av bra belysning i butiker och offentliga miljöer, till exempel hur man kan öka sin försäljning och få kunden att stanna kvar för att ta köpbeslut. Extra viktigt idag är också att spara energi genom att byta belysningen. Inom några år kommer vi inte ha kvar traditionella ljuskällor och idag är belysningen i butiker många gånger helt ålderdomlig. Hur ska vi då tänka?

”Rätt ljus skapar en mötesplats där man trivs vilket gör att du som till exempel är butiksägare kan styra kunden med rätt belysning och ljussättning. Belysning i butik ska i slutänden handla om att öka försäljningen, därför ska det ses som en investering inte en kostnad. Det ska bli fantastiskt kul att få chansen att möta så många olika ljusintresserade på en och samma plats.”  - Roland Ebert, Ljusdesigner

I januari kommer Roland att finns i Formex Rådgivningsmonter på entrétorget bredvid Formex pop-up-shop. 
Boka din konstandsfria rådgivning redan nu! Först till kvarn gäller. Ge också två alternativa förslag på tider. 

Så här gör du:
 

- Mejla till oss på formex@stockholmsmassan.se och skriv "Ljusfråga" i ämnesraden.
- Skriv dina frågor, 1-3 stycken. Om du har ritning, bild eller skiss så bifoga detta.
- Förklara tydligt vad du vill ha svar på, var du finns att nå, vilka dagar och tider.
- Formex kommer sedan att kontakta dig om du kommit med och vilken tid. 
Obs, skulle du inte ha fått någon tid tilldelad, så besök ändå montern då det kommer att vara miniföreläsningar och i mån av tid, möjlighet till drop-in-besök.ljussattning