Inspireras av några nya utställare

Upptäck nya utställare inför Formex januari. Hitta deras monterplats, ta en titt på deras senaste nyheter och produktutbud.

Fine Little Day

Ett designföretag som tror på passionerat hantverk, teckningens nerv och bildens berättarkraft. Deras ambition är att erbjuda miljövänlig interiördesign av hög kvalitet för en livsstil som uppskattar det enkla livet. Sortimentet inkluderar allt från köks- och inredningstextilier, posters, fotokonst, smycken och presentprodukter.

Hitta montern »

Kajsa Cramer

Kajsa har en passion för hantverk med enkel, äkta och hållbar design. Det skall synas att det är händer som rört och skapat, vilket gör produkterna personliga och unika. "Den skira och poetiska kombineras med det praktiska. För en vackrare vardag"

Hitta montern »

Mini Empire of Sweden

Mini Empire of Sweden är ett ungt svenskt företag som drivs av Jenny von Döbeln. Hennes unika och lekfulla illustrationer hittar du på inredningsdetaljer och pappersvaror som passar både stora och små. Du hittar Mini Empire of Sweden i Parlebos monter A13:47.

Hitta montern »

Notem Studio

Notem Studio från Köpenhamn designar anteckningsböcker och work journals för män och kvinnor som uppskattar god formgivning i kombination med funktion. Du hittar Notem Studio i Parlebos monter.

Hitta montern »

miniTodd

Säljer spanska vackra kvalitetsbarnkläder designade och tillverkade av Foque som sedan 1962 gör exklusiva och stilsäkra barnkläder i Spanien. miniTodd har också agenturen och distributionen för det spanska barnklädesmärket La Ormiga som precis som Foque är en nyhet på den svenska marknaden.

Hitta montern »

Vanilla Fly

En ny säsong av inrednings underverk är här - knäppa, mysiga och unika. En touch av bohemisk dekadens, designad från våra hjärtan - ett märke i framkant. Vi strävar alltid efter att förtrolla våra fina kunder och bjuda in dem i en ny, färgglad värld.

Hitta montern »

We B Tea

Svenskt varumärke som lyfter te till en ny nivå på den nordiska marknaden. Teerna är utmärkta att kall bryggas och avnjutas som måltidsdrycker likt väl som att drickas varma. Våra förpackningar är gjorda av återvunna material och vi blev nyligen utsedda till vinnare av årets hälsoprodukt 2020 av tidningen MåBra.

Hitta montern »

Rifle Paper Co.

Med mål att skapa produkter av hög kvalitet som gör vardagen vackrare har Rifle Paper Co. tagit världen med storm. Gratulationskort utgör basen i sortimentet men du hittar också andra produktkategorier som inrednings- och köksdetaljer. Rifle Paper Co. hittar du i Parlebos monter.

Hitta montern »

c/o Gerd

c/o Gerd tillverkas i svenska Lappland och har ett stort utbud av ekologiska kroppsvårdsprodukter. Under Formex 2020 lanseras Affirmationsdoftljus och aromaterpi. Välkomna till vårt show room monter A25:18 där vi visar över 50 olika artiklar för hela kroppen och sinnet

Hitta montern »

Lonneberg Design

Lonneberg Design är ett småländskt företag som formger och tillverkar stilrena inredningsprodukter i stål. Lonnebergträdet är sedan 2011 en storfavorit och varje år tar vi fram nya produkter som gör sortimentet levande och intressant. Du känner lätt igen Lonneberg på det rejäla stålmaterialet som ger tyngd och kvalité.

Hitta montern »

WME Living

Vårt sortiment bygger på en lång tradition av trädgårdsrelaterade produkter. Inspirerade av minimalism och enkelhet designar vi vackra och hållbara krukor för din ute och innemiljö. Vi värnar om kvalitet i varje detalj och vår hantverksmässiga tillverkning sker i Sverige för minsta möjliga miljöpåverkan.

Hitta montern »

by Crea®

by Crea® grundades 2017 av vännerna Alexandra Pettersson & Alexander Tjernström. De levererar deras egendesignade möbler, tillverkade på fabriken utanför Malmö. Möblerna går att välja i många färg och tygkombinationer så att varje enskild person får just den möbel de önskar. Se deras utbud i monter A13:25.

Hitta montern »

Nadja Wedin design

Nadja Wedin har blivit omtyckt för sin unika stil med uttrycksfulla och färgstarka teckningar som trycks på tyger, kuddar, brickor med mera, där utgångspunkten alltid är naturen, sett ur Nadjas eget perspektiv. Efter ett uppehåll är hon nu tillbaka på Formex med en hyllning till våren och det mångfacetterade med mönstren Pride och Springtime.

Hitta montern »

Nordic Souvenir

Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer. Besök vår monter för att se nyheterna från succén Swedish Fika, vår bästsäljande kollektion av återvunna textilier och mycket mer! Kom gärna och provsmaka vårt nya sortiment av konfektyr – Sweet from Sweden.

Hitta montern »

Cura of Sweden

CURA-täcket - nordens mest sålda tyngdtäcke. Med tyngdtäcket sover du bättre och vaknar piggare. Besök vår monter och prova den vikt som passar just dig. Upptäck ett nytt sätt att sova med CURA.

Hitta montern »

Mössverkstan i Dalarna

Mössverkstan i Dalarna har sedan 1995 tillverkat unika ullmössor och pannband.
All stickning och sömnad sker i vår hemby Dala-Floda. Produkterna tillverkas i begränsade upplagor i högsta kvalitet. Ett bra miljöval att trivas med.

Hitta montern »