Toppbild ny i branschen
Köp biljett!

Det här händer på mässan

Välkommen att besöka Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign! Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Som besökare har du möjlighet att mötas, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

Öppettider: 
Tisdag-torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

Endast förköp av biljetter online. Observera att ingen biljettförsäljning sker på plats.
Formex arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Biljetter

Nu har vi släppt biljetterna till 23-26 augusti.
Ord pris 375:- (ink moms) för fyra fullspäckade dagar.
Studentpris - en dag: 150:- (ink moms)
Ny i branschen - gäller fredag 26 aug: 200:- (ink moms).

Köp biljett!

Formex Talks

Formex Talks är vårt seminarieprogram med spännande inbjudna gäster, aktuella samtal och seminarier. Årets upplaga kommer att vara både fysisk på mässan men också i digital form att titta på under veckorna efter mässan är slut och ingår i din entrébiljett.

Mer info

Trendguiden

Välkommen till Formex trender och inspiration!
I biljettpriset ingår vår trendrapport med omvärldsanalyser, teman och färgkartor. Vi försöker förstå oss på hur saker och ting är beskaffade här och nu. Samtidigt blickar vi framåt för att kunna tolka hur våra beteenden och behov kommer utvecklas framgent.

Till trenderna

Ny i branchen-dagen

Har du ett nystartat företag? Är du i startgropen men vill lära dig mer om företagande? Vill du få inspiration för att ta nästa steg i din påbörjade företagsresa, eller lyssna till andras erfarenheter? Nytt för Formex i år är att vi öppnar upp mässan under en hel dag för dig som är ny i branschen!

Läs mer!

Utställare

Besök våra utställare och få med dig en massa inspiration. Du kan redan nu gå in och se vilka utställare du kan möta i augusti - och listan fylls på hela tiden!

Se utställarna

Planera ditt besök

Här hittar du all matnyttig information som du kan tänkas behöva innan du besöker Formex.

Börja planera