Design Talents 2020

Design Talents


Design Talents är avdelningen för nya talanger där fristående designer och designgrupper kan sälja och visa upp sina produkter för inköpare, samarbetspartners, producenter och press/media. Sista dag att göra en anmälan är den 4 maj.  

 

Ansökan

Ansök med produktbilder och en kort beskrivning av din idé. Produkterna ska vara nya på marknaden och färdiga för försäljning. Ställ ut som enskild designer eller som designgrupp på upptill tre mässor, förutsatt att produktern är nya eller har utvecklats.

Anmäl dig här »

Urval

Vid urval tittar vi på produkterna utifrån nyhetsvärde i idé och form samt att det skall bli en mix av produktslag i avdelningen. Avdelningen byggs på ett arkitektoniskt spännande sätt som skiljer sig från övriga montrar i hallen. Allt för att skapa en stark egen profil som andas nytänkande och design.

Monter och priser

I montern finns matta, eluttag, belysning och marknadsföringsnamnet i vinyltext på väggen. Utifrån formen och färgsättningen är var och en fri att styla sin yta. Det ingår 10 fribiljetter och synlighet på hemsida. Anmälningsavgift: 2195 kr. Monterhyra 5 350 kr. (Du debiteras bara om du blir antagen.) Sista ansökningsdag: 4 maj.

Best in Show

Chans att vinna Best in Show, ett designpris för den talangen som utmärker sig extra. Juryn väljer vinnaren under mässan. I priset ingår en monterplats värd 15 000 kr vid nästa mässa och redaktionellt innehåll på formex.se och i sociala medier.

Anmäl dig här »

Möt tidigare Design Talents