Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Design Talents

Design Talents

Avdelningen som tidigare har hetat Young Designers är plattformen för oetablerade kreatörer på Formex. Fristående designer och designgrupper kan här sälja och visa upp sina produkter för inköpare, samarbetspartners, producenter och press/media.

Till Design Talents ansöker man med produktbilder och en kort beskrivning av idé och egen designbakgrund. Produkterna ska vara nya på marknaden men färdiga för försäljning. Vid urval tittar vi på produkterna utifrån nyhetsvärde i idé och form samt att det skall bli en mix av produktslag i avdelningen.

Avdelningen byggs på ett arkitektoniskt spännande sätt som skiljer sig från övriga montrar i hallen. Allt för att skapa en stark egen profil som andas nytänkande och design. För den enskilda utställaren blir det enkelt och kostnadseffektivt. Montern är nyckelfärdig med matta, eluttag, belysning och marknadsföringsnamnet i vinyltext på väggen. Utifrån den givna formen och färgsättningen är var och en fri att styla sin yta.

Ni kan ställa ut som enskild designer eller som designgrupp och vara med  i avdelningen maximalt tre mässor, förutsätt att ni har nya produkter eller har produktutvecklat. Därefter finns möjlighet att ansöka till avdelningen intill, som heter "Next Step". Det finns ingen åldersgräns för de ansökande.

Pris för monter 5 250 kr exkl. moms. 

Andra monteralternativ:

Next Step är avdelningen för formgivare i en tidig etableringsfas. Läs mer här »
Vill du veta mer om att boka en vanlig monterplats hittar du information här »

Observera att ansökningstiden har löpt ut.  

Kontakta en säljare