Design Talents 2020

Design Talents

Design Talents är avdelningen för nya talanger där fristående designer och designgrupper kan sälja och visa upp sina produkter för inköpare, samarbetspartners, producenter och press/media. Ansökan för Design Talents januari 2021 är nu stängd.

 

Urval

Vid urval tittar vi på produkterna utifrån nyhetsvärde i idé och form samt att det skall bli en mix av produktslag i avdelningen. Avdelningen byggs på ett arkitektoniskt spännande sätt som skiljer sig från övriga montrar i hallen. Allt för att skapa en stark egen profil som andas nytänkande och design.

Monter och priser

I montern finns matta, eluttag, belysning och marknadsföringsnamnet i vinyltext på väggen. Utifrån formen och färgsättningen är var och en fri att styla sin yta. Det ingår 10 fribiljetter och synlighet på hemsida. Anmälningsavgift: 2195 kr. Monterhyra 5 350 kr. (Du debiteras bara om du blir antagen.) Sista ansökningsdag: 4 maj.

Best in Show

Chans att vinna Best in Show, ett designpris för den talangen som utmärker sig extra. Juryn väljer vinnaren under mässan. I priset ingår en monterplats värd 15 000 kr vid nästa mässa och redaktionellt innehåll på formex.se och i sociala medier.

Anmäl dig här »

Möt tidigare Design Talents