Nöjda utställare på Formex

Möt några av våra utställare från mässan i augusti som bland annat berättar om varför de ställer ut på Formex.

Klinta

Utställaren Lisa Stevens, grundaren av Klinta, har just avslutat sin 22:a Formex-mässa där hon en än gång har slagit försäljningsrekord. ”Formex är ett unikt tillfälle för oss att träffa alla våra fantastiska återförsäljare i detta avlånga land. Det är även här vi under åren har blivit upptäckta av de flesta av våra agenter och distributörer, helt enkelt, en mötesplats som vi inte har råd att vara utan”

Abigail Ahern

Pionjären inom Faux Botanicals, Abigail Ahern, ställer ut på Formex för att nå kunder och använde både sociala medier och nyhetsbrev för att bjuda deras viktigaste kundkrets. ”Vår placering under denna mässa var fantastisk, vilket resulterade i en väsentlig ökning av vår försäljning”

Kid's Concept

Amelie Råberg, en av Kid´s Concepts grundare (som också är en av de nominerade till Formex Formidable) ställer ut på mässan för att träffa och socialisera med sina kunder. ”Vi ställer även ut på Formex för att hitta nya kunder samt nå nya marknader, eftersom att det är en hel del internationella besökare på Formex”