Bli utställare på Formex

Under fyra dagar samlas inköpare, agenter, grossister, importörer, inköpare, formgivare och producenter från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen. Formex är en branschmässa som är öppen för dig som är verksam och önskar att ställa ut inom följande områden: inredning, design, present, hantverk, hemtextil, trädgård, leksaker och delikatesser.

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan. 

Boka monteryta

Missa inte att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan.

Läs mer om priser och bokning

Nytt för i år - utökat Garden

Nu breddar vi mässan med nya delar för att få större kunskapsutbyte inom hela området trädgårdfackhandel.

Produkter sökes till News & Trend Expo

Produkter sökes från alla utställare! Våra kurerade News & Trend Expo-utställningar återfinns vid ingångarna till respektive mässhall. Som utställare är du garanterad att ha med en produkt i den utställning som finns närmast din monter. Detta ingår i ditt bokningspaket.

Maximera möjligheterna

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Läs om hur du maximerar ditt deltagand, ladda ner en sammanfattande PDF.

Boka ditt deltagande

Erbjudanden

Säljteam Formex

Ring, maila eller använd kontaktformuläret nedan!

Maria Hallesson

Sales Manager

+46 8 749 42 88

Wail Eltayeb

Sales Manager

+46 8 749 44 58