Formex aug - Hall C

Bjud in kunder - 10 st digitala fribiljetter ingår i din anmälningsavgift

Att skicka en personlig inbjudan till ett event är inte bara en trevlig gest, det ökar även chansen att få fler och relevanta besök till din monter. Därför erbjuder vi dig som är utställare 10 st digitala fribiljetter utan extra kostnad. Behöver du ännu fler, kan du fram till eventets sista dag beställa obegränsat med digitala fribiljetter, vilket är både mer kostnadseffektivt och hållbart än att beställa och skicka tryckta biljetter.

Utöver de 10 fribiljetterna, betalar du som utställare endast 80 kr exkl moms per använd digital fribiljett och faktureras efter mässan. Efter att du skickat biljetten kan du enkelt se i systemet vilka av dina kunder som har registrerat sig, vilka som har kommit till eventet och vid vilken tidpunkt.

Digitala inbjudningar
Dina kunder, prospekts, medarbetare och samarbetspartners registrerar sig enligt anvisningarna på inbjudan. Därefter får de en biljett som kan printas eller visas upp i deras smartphone. På eventet går dina gäster direkt till inpasseringen utan att köa vid registreringen.

Tryckta inbjudningar
Om du föredrar tryckta inbjudningar väljer du alternativet "tryckta inbjudningskort". Inbjudningskorten skickas till dig inom tre arbetsdagar och du postar själv ut dem till utvalda kunder, som de är eller med en personlig hälsning. Sista dag att beställa tryckta inbjudningar är 7 januari 2020.
 
Tryckta fribiljetter kostar 100 kr exkl moms per använd biljett och faktureras efter mässan. Väljer du att beställa tryckta inbjudningar tillkommer en administrationsavgift på 100 kr exkl. moms per beställning.

Klicka här för att hämta dina fribiljetter!