Formex Sustainability Award

Formex Sustainability Award 2022

Formex har under flera års tid lyft frågor kring hållbarhet bland annat i våra talks-program och vi vet att detta är frågor som på djupet engagerar många av er utställare. Det är vår önskan att Formex ska vara en plattform där man kan dela med sig och lära av de bästa exemplen i branschen. Att få ett erkännande för de ansträngningar och satsningar man gjort är viktigt för att sporras att ta ytterligare steg, anser vi. Vi får ofta frågor om vilka aktiviteter eller områden vi har där hållbarhetsfrågorna lyfts. Därför är vi mycket glada över att kunna presentera denna nyhet inför Formex augusti:
 
Formex Sustainability Award

Formex Sustainability Award är en tävling, där utställande företag eller designer tävlar om att vinna utmärkelsen Formex Sustainability Award. De av juryn nominerade bidragen marknadsförs via Formex kanaler inklusive press och PR och i en utställning på Formex. Vinnaren får, förutom äran, en unik statyett designad Marie-Louise Hellgren, och 10 kvm friyta på nästkommande Formex.

Juryn består av:
Marie-Louise Hellgren, designer
Emma Olbers, designer
Maria Soxbo, journalist
Björn Florman, grundare Materialbiblioteket
Kajsa Falck Torlegård, Formex

Hur går det till?
Du som utställare på Formex 2022 ansöker själv senast 27 oktober 2022. Vi välkomnar alla initiativ, stora som små, gamla som nya.