Vi arbetar för att öppna en säker mötesplats

Sedan regeringens beslut i våras om begränsningar kring allmänna sammankomster, har Stockholmsmässan i ett nära samarbete med våra mässkollegor i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö arbetat för att få möjlighet att på ett säkert sätt kunna öppna upp våra mässor igen.

Arbetet sker framförallt gentemot berörda politiker men också gentemot media för att skapa opinion.

Arbetet fortsätter att gå framåt och nu i september har vi bland annat ett mycket viktigt möte inbokat med representanter från näringsdepartementet som kommer för att träffa oss.

Vi gör allt som står i vår makt för att få möjligheten att visa att vi kan öppna våra mässor på ett säkert sätt. Vi är övertygade om att dessa mötesplatser är en motor för att stegvis få igång det Svenska näringslivet igen. Så snart vi vet mer kommer vi meddela detta till dig som utställare och till våra besökare.

Vill du vara med när Formex kan starta igen?
I väntan på att begränsningarna för sammankomster ska utvidgas planerar vi för Formex i januari. Vi arbetar med att utveckla mässan som branschens mötesplats för att möta framtidens behov. Är du intresserad av att delta som utställare när Formex kan starta igen? Hör av dig till oss för vidare planering.
E-post: sales.formex@stockholmsmassan.se

Vänliga hälsningar
Chicie Lindgren
Affärsområdeschef Stockholm Design Event

Hälsa och säkerhet i fokus

För oss på Stockholmsmässan är säkerhet och hälsa av högsta prioritet och har den senaste tiden arbetat igenom och höjt våra krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.

Läs mer om vårt arbete med detta »