Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Münchmedia - Herbaria

Vi finns i monter C03:32

münchmedia - AlltGott väljer ut och importerar smaker och aromer som överraskar med sin komplexitet.

Vi får till vår glädje ofta höra att de som lagar mat med Herbarias kryddor tycker att det smakar så mycket mer, och att kvaliteten inte kan jämföras med vad de hittar i dagligvaruhandelns kryddhyllor. Många av dem – både butiker och privatpersoner – säger till och med att de älskar kryddorna! Vi tror att kryddor länge varit något där man inte reflekterat över att kvaliteten kan skifta. Krydda som krydda, oavsett pris! Men riktigt så enkelt är det inte. Att producera kvalitetsprodukter med respekt för natur och människa kräver lite mer. Fråga oss om Herbarias kvalitetsarbete.

I sortimentet av frystorkad frukt från Fresh-as finns hela bitar och skivor av exotiska frukter samt pulver. Frukterna som används är perfekt mogna och när de frystorkas blir både smaken och färgen intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar.
Kvalitetsmedvetna kockar med fäbless för innovativa ingredienser väljer frystorkade frukter och bär tillverkade i Nya Zeeland av Fresh-as. Tommy Roff, grundare av Fresh-as, är inte ensam om att använda frystorkningstekniken, det finns flera företag som producerar pulver, snacks och frystorkad mat.
Företagets signum är att INTE använda tillsatser som exemplevis maltodextrin.

För Sabadì är choklad en naturprodukt, därför tillsätts inte heller fett, aromer eller någon annan form av tillsatser. Chokladen innehåller enbart kakaomassa, socker, smaksättning som citrusskal eller kryddor.
Sabadì använder en utvald kakao från Ecuador: Nacional fino de aroma Arriba Superior Summer Selected och vi erbjuder den i åtta olika smaker, alla stora personligheter. Råmaterialet är ekologiskt certifierat och kommer från fair trade-producenter och Slow Food presidia med respekt för små inhemska samhällen, miljö och biologisk mångfald.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Fresh as - Nya Zeeland
 • Herbaria - Tyskland
 • Sabadì - Italien

Kategorier

 • Ekologiskt
 • Fair trade
 • Ätbara produkter

Bilder

 • Unika pepparsorter

  Herbaria för dig som satsar på kvalitet . Nio olika pepparsorter från Herbaria, däribland tre vilt växande och flera som kommer från sociala projekt. Kontrollerade i eget laboratorium och med ursprunget angivet. Höga smaker med stor komplexitet.

 • Fresh as fantastiska frystorkade frukt

  Fresh as fantastiska frystorkade frukt. Frystorkad frukt från Fresh as finns i hela bitar och skivor samt i pulver. Frukterna som används är perfekt mogna när de skördas och frystorkas. Både smaken och färgen blir intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar.

Kontakt

Münchmedia - Herbaria

Kungsmansvägen 9c 236 31  Höllviken Sverige