Capri Collection

Varmt välkommen till Capri Collection! Vi är ett litet svenskt modeföretag som designar våra egna kollektioner vilket gör kläderna unika i din butik. Vi låter dig som kund själv bestämma hur många av varje modell, färg och storlek som du behöver - du är ju den som vet vad dina kunder vill ha. Vi är säkra på att detta ger dig en bättre lönsamhet i din verksamhet. Våra härliga säljare arbetar personligt och nära med de butiker som säljer våra kläder och det gör att vi är lyhörda för de olika butikernas behov. Vi strävar efter en öppen och familjär känsla i hela företaget.
Våra kollektioner består av cirka 80 plagg per säsong vilket innebär att det finns ett stort utbud av modeller och färger att välja mellan. Vi arbetar också mycket med att matcha våra kollektioner så att det blir lätt för dina kunder att hitta en hel outfit och på så sätt få större försäljning per kund. Gå gärna in på vår hemsida www.capricollection.com för att se mer om detta.
Passform och kvalitet är givetvis oerhört viktigt för oss och vi har också en erkänt fin passform och vi arbetar mycket med att hitta de bästa kvaliteterna till ett bra pris som också är sköna att ha på sig.
Om du vill komplettera dina inköp i säsong så har vi alla artiklar på lager hos oss och då är vi snabba med leverans till dig.
Så letar du efter ett kommersiellt och prisvärt varumärke till din butik så är Capri Collection helt rätt för dig. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter B11:29. Återigen varmt välkommen.

Varumärken och representerade företag

  • Capri Collection - Sverige

Kategorier

  • Kläder & accessoarer

Bilder

Kontakter

Capri Collection

Göteborgsvägen 10 504 35  Borås Sverige