Cozy Living inroducerar Bahne

För första gången kan du se det Danska varumärket Bahne i Sverige. Det är Cozy Living som visar upp det fina sortimentet i sin monter under Formex i januari. 

Bahne är ledande i Danmark inom interiör, design och mode och har tre olika varumärkeBahne Interior, Margit Brand och Gorm's.  2019 vann Bahne den internationella Gia Award för ”retail excellence” och fick det prestigefyllda priset på GIAs galafest i Chicago.

Bahne Interior
Varumärket "Bahne" är den kommersiella partnern som erbjuder kompletta kollektioner inom wellness, kitchen, tabletop, trend- och säsongvaror. De enskilda kollektionerna skapas som universum som löser hela kategorin och som kan kompletteras löpande.

Margit Brandt
Erik och Margit Brandt har en stark historia inom mode- och interiörvärlden. Paret var världsberömt på 70- och 80-talet när brandet Margit Brandt gick segrande över hela världen. Med utgångsläge i Margit och Eriks liv har kollektionen ett starkt DNA - en internationell lounge- och hotellstil kombinerad med tryck och mönster från skattkistan av Margit Brandts streck genom åren. Bahne har samarbetat med Margit Brandt i drygt 15 år och varumärket Margit Brandt Home har sedan dess varit en viktig del av Bahnes inre universum.

Gorms
Pizza King of Denmark, med hjärtat på rätt plats! Gorms förnyelse av pizzor i Danmark har hittills kulminerat i en kedja av restauranger där upplevelsen av en pizzarestaurang är ny och spännande. I samarbete med Gorm har Bahne utvecklat en kollektion med fokus på allt det man ska använda i hemmet för att göra en härlig pizza. Alla produkter har designats, testats och genomarbetats av Gorm själv. 

Cozy Living och Bahne hittar du i monter A11:10 och A11:11.