Danas Have Denmark

Den återkommande utställaren Danas Have från Danmark tillverkar inredningsdetaljer och dekorationer av naturmaterial som efter en eller flera säsonger återigen blir ett med naturen. På Formex i augusti visade de bland annat granar och spegelramar, tillverkade av restmaterial från möbelproduktioner. 

Varför Formex

Eftersom att Formex är en möjlighet att träffa tusentals inköpare ser vi alltid till ha så mycket nyheter som möjligt på mässan, både för att våra kunder ska ha möjlighet att upptäcka nyheter, men även för att locka helt nya.

Vad var mest positivt?

Vi bjöd in våra kunder via sociala medier och email vilket genererade många besökare och en hel del nya kunder.

Åre Chokladfabrik

En annan återkommande utställare var Åres Chokladfabrik som på Formex i augusti presenterade en vegansk kollektion av kolor inspirerade av Åres natur. 

Varför Formex

Främsta skälet till att vi ställer ut på Formex är att träffa våra befintliga kunder, men också för att nå helt nya. Vi har ca 1500 återförsäljare och de flesta besöker Formex.

Vad var mest positivt?

Det mest positiva med Formex augusti var nog att vi bytte hall och fick en mer luftig plats. Men också att vi fick en hel del nya kunder och bra med ordrar.