Lärorika föredrag i digital form

Har du sett fram emot att lyssna på mängder av föredrag som hjälper din affär? Lära dig mer om kommande säsongs trender och färger, design, upphovsrätt, hållbar konsumtion och mycket mer? Det kan du göra nu i augusti - men i digital form – var du än befinner dig. Mellan den 18 och 20 augusti kommer du att kunna ta del av föredrag inom: Sustainability and Climate, Intellectual property och Trends and Forecasting. För att lyssna på alla, eller dina utvalda favoritföreläsare helt kostnadsfritt, registrerar du dig här. 

Till det viktiga temat Sustainability and Climate kommer bland annat Maria Soxbo, journalist och medgrundare till Klimatklubben, Shoka Åhrman, expert på beteendeekonomi och Matthew Brown, trendexpert och ägare av ”Echochamber” att hålla inspirerande föredrag. Fulla av kunskap, framtidspaningar och hållbara spaningar och tips.  

På temat Intellectual property är det PRV, Patent- och registreringsverket, som har samlat ett antal aktörer och experter inom varumärke, design och upphovsrätt. Här kan du till exempel lyssna när Lidija Glavas, från PRV, berättar hur immaterialrätten är viktig att ha med i tankarna för en formgivare och designer och när Anton Blomberg, Strategisk samordnare PRV, pratar och ger handfasta tips om piratkopiering.

När temat Trends and Forecasting står i fokus är det bland annat Formex trendexpert Lotta Ahlvar som presenterar Formex tre trender som tar med oss till tre olika idévärldar. Men du kan också lyssna på Londonbaserade D-Cipher/FM:s chefsredakör Christine Foden som är känd världen över för hennes känsla för färg, form och design, Louise Klarsten, vd och ägare av ColourHouse, Laurie Pressman, Pantone Color Institite, US och många fler.