Lärorika föredrag i digital form

Har du sett fram emot att lyssna på mängder av föredrag som hjälper din affär? Lära dig mer om kommande säsongs trender och färger, design, upphovsrätt, hållbar konsumtion och mycket mer? Det kan du göra nu i augusti - men i digital form – var du än befinner dig. Mellan den 18 – 21 augusti kommer du att kunna ta del av fördrag inom: Sustainability & Climate, Trend & Forecasting och Intellectual property. Vi kommer inom kort att återkomma med mer information hur du går tillväga för att lyssna på alla, eller dina utvalda favoritföreläsare.  

Till det viktiga temat Sustainability & Climate kommer bland annat Maria Soxbo, journalist och medgrundare till Klimatklubben, Shoka Åhrman, expert på beteendeekonomi, Matthew Brown, trendexpert och ägare av ”Echochamber” och Björn Florman, materialexpert och projektledare på Materialbiblioteket att hålla inspirerande fördrag. Fulla av kunskap, framtidspaningar och hållbara spaningar och tips.  

På temat Intellectual property är det PRV, Patent- och registreringsverket som har samlat ett antal aktörer och experter inom varumärke, design och upphovsrätt. Här kan du till exempel lyssna när Lidija Glavas, från PRV, berättar hur immaterialrätten är viktig att ha med i tankarna för en formgivare och designer och när Anton Blomberg, Strategisk samordnare, PRV pratar och ger handfasta tips om piratkopiering.

När temat Trend & Forecasting står i fokus är det bland annat Formex trendexpert Lotta Ahlvar som presenterar Formex tre trender som tar med oss till tre olika idévärldar. Men du kan också lyssna på Londonbaserade D-Cipher/FM:s chefsredakör Christine Foden som är känd världen över för hennes känsla för färg, form och design, Louise Klarsten, vd och ägare av ColourHouse, Laurie Pressman, Pantone Color Institite, US och många fler.