ENSI

Ensi bjöd in flest kunder till mässan

”Formex är en mycket viktig mötesplats för oss då vi får möjligheten att fysiskt träffa våra gamla och nya kunder!”

Vi säger grattis till Ensi! Ni är det utställande företag som bjöd in flest kunder till Formexmässan i augusti. Mathias Hundal på Ensi som berättar:

 Hur reagerar era kunder när ni bjuder in dem?
Många tackar oss för inbjudan och vi är ju givetvis tacksamma att dom kommer och besöker oss.

– Vad betyder en mässa som Formex för er?
En mycket viktig mötesplats för oss då vi får möjligheten att fysiskt träffa våra gamla och nya kunder som geografiskt finns i hela Sverige samt i våra grannländer. Det är också en viktig plats där vi får möjlighet att visa upp vårt sortiment och för många av våra kunder är det viktigt att få se produkterna i verkligheten.

”Formex är en mycket viktig mötesplats för oss då vi får möjligheten att fysiskt träffa våra gamla och nya kunder!”

– Berätta lite om Ensi
Ensi startades i Göteborg 1934 så det är ett gammalt arv vi förvaltar. Bolaget har givetvis ändrat vägar under dessa år men en röd tråd är att vårt sortiment riktar sig till blomster- och inredningsbranschen. Vårt fokus idag är att ta fram produkter som följer nya trender men lika viktigt för oss är att våra klassiska varor alltid har en tydlig plats i vårt sortiment. Ensi har alltid haft ett starkt band med fabriker och producenter runt om i Europa och detta utvecklar vi för varje ny säsong. Idag är stora delar av vårt sortiment producerat i Europa vilket bidrar till bättre miljöanpassade produkter samt kortare produktions och ledtider. Detta är ett arbete som vi är mycket stolta över.

– Hade ni en bra mässa nu senast? Några oväntade möten eller nya kontakter som stod ut från mängden?
Vi var mycket nöjda med mässan, många trevliga möten och bra handel.
ENSI