Formex 22-25 augusti

På Formex har du som besökare möjlighet att möta andra i branschen, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag. Här hittar du ett urval av föreläsare och aktiviteter som du kommer att få uppleva på mässan i augusti!

Öppettider: 
Tisdag - torsdag 9.30-18.00
Fredag 9.30-16.00

Lena Nyholm

Inredningsdesignern, färgsättaren och neurodesignexperten Lena har många års erfarenhet av att bland annat inreda några av Sveriges största tv-produktioner. Nu har hon tilldelats uppdraget att kreera Formex huvudutställning, Meeting Magic »

Elsa Billgren

Elsa Billgren har tidigare gett ut böckerna "Inred med Vintage", "Elsas husdröm: en sommar, en sorg och tusen loppisar" och "Nyckeln till hemmet: inredning, vänner och maten vi delar". Nu kommer hon till Formex och berättar om hennes nya bok "Ett hem: Carl och Karin Larssons värld".

Gert Wingårdh

I ett samtal med Hanna Nova Beatrice, projektledare på Stockholm Furniture Fair, pratar arkitekten Gert Wingårdh om drömmar, samarbete och gemenskap.

Hildur Blad

Färgstrategen Hildur kommer att föreläsa på Formex om hur du blir färgsmart och kan påverka med färg.

Niclas Steeve och Svante Öquist

Tillsammans driver de Villa Sundahl Trädgård – trädgårdsmästeri och trädgårdsinredning. Under deras föreläsning får vi följa med på resan hur de arbetar och utvecklar deras egen trädgård med utgångspunkten att trädgård är inredning – men utomhus.

Maria Soxbo

Frilansjournalisten och hållbarhetsföreläsaren Maria kommer föreläsa om hur du kommunicerar allt ditt företag gör rätt, utan att få skäll för det du gör fel.

Evelina Galli

Hur inreder vi egentligen våra hem i en inflation? Evelina Galli, teknik- och konsumentexpert på PriceRunner, tar med sig de senaste spaningarna om hur vi shoppar när det kommer till allt som har med inredning att göra i en tid då vår omvärld påverkar oss.

Louise Byg Kongsholm

Louise är trendforskaren från den danska inflytelserika trendbyrån pej gruppen. Hon kommer föreläsa om tidsanda, trender och konsumtion i en tid av omvandling, där konsumenter lider av posttraumatisk konsumtionsstress och försöker återfå balansen.

Formex Pop-Up Shop

Camilla Fürst och Angela Ljungblad från SpectRoom kommer att hålla i pop-up shoppen på Formex. I år utökar vi dessutom utbudet med en bok- och magasinsyta! Här kan du köpa några utvalda produktnyheter från våra utställare.

Louise Klarsten

Louise Klarsten, ColourHouse, presenterar fyra färg & stil-koncept för vår-sommar 24 grundat på Next Interior Trend, vartefter Sonja Björk Ebert och Louise Klarsten diskuterar vad det betyder för sortimentet våren 24 och hur man ska tänka och prioritera i sina inköp.

Jimmi Eriksson

Han vann Årets kock 2016, ansvarade för Nobelmiddagen 2022 och har erfarenhet från några av Stockholms mest kända restauranger. Tidigare i år var han vår svenska representant i världens mest prestigefyllda kocktävling Bocuse dÓr. Hör Jimmi tillsammans med Sonja Björk Ebert i ett samtal om matlagning, tävlingar och hans nya egendesignade flarnformar som precis som hans tävlingskarriär, blivit en succé.