Formex Spring 2020
Köp biljett »

Kärleken till design på Formex i januari

Formex, den största och viktigaste plattformen för nordisk design, fokuserar i januari på att gå tillbaka till ursprunget kärleken till design. ”Vi vill återväcka den förälskelse som kan uppstå när du ser det vackra i objekt”, berättar Kajsa Falck-Torlegård. Under fyra intensiva dagar kommer tyngdpunkten att vara på det personliga mötet, de senaste trenderna och morgondagens handel.

 

Framtidens handel

Affärer och upplevelser integreras när den franska kreativa trendbyrån Carlin kurerar utställningen på Formex entrétorg och blickar mot framtidens handel. Området kommer att fungera som en Retail hub där objekt, personer, koncept och idéer möts. En insikt Carlin vill förmedla med sin utställning är att handel och butiksmiljön ska vara en njutningsfull upplevelse.

Fyra temadagar

Formex fortsätter även men de populära temadagarna och lyfter brännande branschaktuella frågor. På tisdagen blir det flera föredrag om handel med temat maxade kundmöten i den nya retailvärlden. På onsdag är det fokus på vikten av hållbarhet. De senaste trenderna och färgerna presenteras på torsdagen under den populära trenddagen. Formex sista dag kommer att handla om företagande.

Nya och gamla favoriter

Utöver flera hundra utställare, fantastiskt inredda montrar och tusentals objekt, så kommer de populära demo-området Kitchen Lab och Wellbeing Lounge tillbaka. Missa inte heller den uppskattade Pop-up shopen där du kan köpa utvalda objekt som du förälskat dig i under mässan.