Sneak peek Formex augusti 2020

Välkommen på fyra härliga mässdagar på Formex i augusti. Upptäck produktnyheter, delta i kreativa workshops, inspireras av gästutställningar och mycket mer. Här hittar du ett litet urval av aktiviteter och höjdpunkter som kommer att ske mellan den 18 och 21 augusti. 

Good News

Hållbara produktnyheter och vintagefavoriter gestaltade i en unik kakelinstallation – Det är en av höjdpunkterna på Formex entrétorg i augusti. Utställningen Good News kureras av designer Jan Rundgren med utställarnas miljövänliga produkter. Formex fyller även 60 år och firar med temat Souvenirs from Life där kända profiler inom design väljer ut sina favorit vintageobjekt från olika decennier.

Temadagar på Formex

Succén med temadagar är tillbaka. Varje dag är ett nytt tema i fokus: Sustainability & Climate, Retail & e-tail, Trend & forecasting och Intellectual property. Från föredragsscenen kan du lyssna på föreläsningar där erkända aktörer från olika branscher delar med sig av sin kunskap.

Framtidens designstjärnor

Under mässan har du en unik möjlighet att upptäcka ny design. I området Upcoming hittar du avdelningen Design Talents där utvalda designers visar upp sitt utbud. På mässan visas även produkter av fem nordiska designers nominerade till designpriset Nova.

Exklusiv trendutställning

Ta chansen att upptäck höstens tre stora trender i en inspirerande utställning visualiserad av stylisten Tina Hellberg. Under mässan har du även möjlighet att boka en guidad tur av utställningen som Tina håller i tillsammans med Kajsa Falck-Torlegård, operativ projektledare på Formex.

Utställare i augusti

Är du nyfiken på vilka utställare som kommer till mässan i augusti? Ta en titt i höstens utställarlista.

Inspiration från utställare »