Konton att inspireras av

Håller du dig hemma och vill hitta nya härliga konton att följa? Eller behöver du lite ny inspiration i ditt Instagram-flöde? Här har Formex redaktion samlat några konton som de inte kan få nog av just nu.

Sophia Bratt

För stylisten Sophia Bratt är inte en arbetsdag den andra lik. Den kan innehålla allt från att skapa moodboards och skisser för projekt till att leta props på oväntade ställen eller styla en bortglömd vind. Inspiration hittar Sophia från konsten, en tidsepok, naturen. Mycket från Italien, Frankrike och Norden men framför allt människor.

Följ Sophia »

Hannes Mauritzson

Hannes fyller sina dagar med att fota, redigera, skriva och analysera material, både till egna kanaler och kunder. Inspiration till sitt härliga flöde hämtar han bland annat från sina kollegor på Instagram. Hannes bästa inredningstips är att det är OK att låta ditt hem ta tid, du borde inte följa alla trender som dyker upp och våga fulmatcha!

Följ Hannes »

Linnéa Salmén

Stylist Linnéa Salmén, har sin bas i studion på Kungsholmen i Stockholm. Sin inspiration hämtar hon mestadels från modevärlden och dess intressanta färgkombinationer och mönstermatchningar. Inför varje jobb Linnéa gör målar hon upp en fiktiv person som kan tänkas bo i den miljö hon sedan skapar.

Följ Linnéa »

Trendenser

Frida Ramstedt, driver trendenser.se och är författare av "Handbok i inredning & styling". Ett av hennes tips för hemmet är: "Lär känna dig själv, det är nyckeln till allt. Idag tittar vi så mycket på andra, lägg istället lite mer tid på att lyssna in dina egna behov och försöka förstå vad som triggar just dig till att känna myskänslor".

Följ Trendenser »

AO Interiors

Alexandra Ogonowski ser varje miljö som unik och vill genom material eller objekt berätta en historia. "Det är viktigt att få till en helhet som kittlar alla sinnen, det handlar inte om att ha den rätta fåtöljen eller lampan. Det är så mycket viktigare att få till en känsla i en rumsmiljö som gör att du trivs". Foto: Jonas Ingerstedt

Följ AO Interiors »

Emma Elwin

Emma Elwin, medgrundaren av Make it last, ger sina bästa inredningstips: ”Om du letar efter något till hemmet börja alltid på auktionssiter eller blocket! Du hittar så mycket fint och ofta för halva pengen. Investera i designklassiker, om du skulle tröttna är chansen ganska stor att du får tillbaka mycket av pengarna!”

Följ Emma Elwin »