Ljusblå bakgrund med vit text media.

Josephine Skapare har feminism, veganism och miljö i fokus

Redan i augusti 2019 var Josephine Skapare en av designtalangerna på Formex. Då med hennes omtyckta brickor. Under denna upplaga av Formex var hon återigen aktuell och brickorna hade fått sällskap av hennes första smyckeskollektion, SKRÄP by Skapare. 

Berätta om Josephine Skapare?

Jag vill skapa användbar konst som får folk att tänka till, känna efter och må bra. Mitt fokus som illustratör och designer är att ta fram hållbara och användbara produkter som förgyller folks vardag, alltid med fokus på feminism, veganism och miljö.

Varför Design Talents?

Jag har ställt ut via Design Talents två gånger. Främst för att knyta nya kontakter och möta potentiella återförsäljare.

Positivt under mässan?

Det var en kul mix av människor som stannade vid min monter och jag fick ett gäng nya återförsäljare. Mina örhängen blev en snackis och många besökare kom tillbaka med vänner eller kollegor för att kika. Överlag fick jag en otroligt fin respons.

Dina bästa tips?

Kolla upp ÅF-priser innan och se till att dina produkter är hållbara och redo för återförsäljare. Ha inte för stora förväntningar på ordrarna, många vill testa något nytt och börjar med några exemplar av varje objekt.