Larssons Trä – en återkommande utställare på Formex

Familjeföretaget Larssons Trä startades 1946. 1985 ställde de ut på Formex för första gången, en tradition som har hållit i sig sedan dess. På mässan i januari var, precis som det brukar inför vårsäsongen, påsk- och sommarsouvenirer i fokus. 

Om Larssons Trä

Som namnet antyder så är det trä vi gillar allra mest. Vi designar och tillverkar presentartiklar, men är också underleverantörer till möbelindustrin. Allt virke vi använder kommer från svenska skogar och tillverkningen sker i våra lokaler i Tranemo i Västergötland.

Varför Formex?

Formex är den bästa plattformen för att nå ut till våra presentkunder. Vi får beställningar direkt på mässan vilket innebär att vi också får svart på vitt hur vi ska lägga upp vår produktion. Sedan 1985 har vi ställt ut två gånger per år och just på vårmässan är många av våra utländska kunder på besök.

Succéstory?

Vi tar oss tillbaka till början på 90-talet, när mässan fortfarande huserade i Sollentunas lokaler och trätulpaner var populära. Alla ville köpa tulpaner och vi räknade ut att vi skrev en tulpanorder var 6:e minut i 4 dagar. Idag är det träfåglar och påskharar som finns med på nästan alla beställningar.