Möt utställaren Mrs Mighetto

Förstagångsutställaren Mrs Mighetto har under de senaste fem åren charmat omgivningen med sina produkter till barnrummet som passar både stora och små. På Formex i januari delade de monter tillsammans med företaget Quod, helt enkelt för att de gillar varandra. 

Berätta om Mrs Mighetto

Vårt sortiment består av posters, tapeter, inredningsdetaljer och böcker, alla med förkärlek för mystisk och magi. Några av våra produkter säljer vi till förmån för olika organisationer som vill göra skillnad, bland annat stiftelsen Friends.

Varför Formex?

Vi hade aldrig ställt ut på Formex tidigare och ville prova en ny arena samt träffa kunder och viktiga samarbetspartner på riktigt. Vi tror att man överlever bäst tillsammans, och genom att mötas i verkligheten.

Succéstory?

Att skapa innehåll och möta kunden tillsammans med Quod, som vi ställde ut tillsammans med, var unikt och intressant. Det skapar broar och förtroende. Vi var väldigt nöjda med att sälja i Formex Popup shop. Ett fint sätt att dubbelexponera sig. Många kom till vår monter efter att ha sett våra böcker i butiken.

Bästa tips?

Var inte rädda för att visa ert befintliga sortiment. Det känns som marknaden accepterar ett hållbart tänk med mindre fokus på nyheter. I vanlig ordning funkar nog "gör sin grej" bra, inte titta för mycket på alla andra. Sätt även upp konkreta mål vad man förväntar sig av mässan.