Paristips från trendbyrån Carlin

På Formex i januari kommer Carlins marknads-, mode- och skönhetsexpert - Ambre Venissac, från föredragsscenen, presentera de absolut senaste Retail-trenderna. Förutom det har hon tillsammans med trendanalytikern Virginie Mourouvin gett oss sina bästa Paris-tips. Några av dem kan du ta del av nedan, resten hittar du i den helt nya Formex SS20 - Guide to trends & inspiration som delas ut kostnadsfritt under mässan.

1. DAROCO AT GALERIE VIVIENNE
Till lunch, middag eller bara en drink i Paris. Intill Galerie Vivienne, erbjuds Italiensk mat och pizza att njuta av efter en promenad i Galerie Vivienne, den populära delen i Paris med antikviteter, bokhandlare och små intima restauranger.
Adress: 5 Rue de l Banque, daroco.fr

2. VÄLKOMMEN TILL BIO BAZAR
Platsen att handla presenter, köksredskap och vackra leksaker för barn. En underbar atmosfär med väl utvalda produkter, tillverkade i Europa. Har också ett kafé och en blomsterhandel. Jag älskar att följa deras Instagram Storys.
Adress: 13 Rue, Boulle welcomebio.fr

3. PLACE VENDÔME
Innan det blev området för lyx och Parisisk elegans, var Place Vendôme en politisk plats. Sedan andra riket, har det varit ett torg i Paris omgivet av lyx. Det är också det perfekta stället att få julstämning varje år, med start i november. Ta en paus när du shoppar i kärlekens stad och ta dig tid att uppleva områdets magi och gnista!
Adress: Placera Vendôme

4. EMPREINTES
Besök Empreintes, ett underbart ställe av Ateliers d’Art de France, och hitta unika konstverk gjord av en begåvad fransk man.
Adress: 5 Rue de Picardie, empreintes-paris.com