Produkter sökes

Under Formex har du möjlighet att synas med dina produkter vid tre olika utställningar - trendutställningen och Formex Pop Up Shop i hall B och i trendbyrån Carlins unika utställning på Stockholmsmässans entrétorg. 

På Formex i januari kommer affärer och upplevelser att integreras när den franska kreativa trendbyrån Carlin kurerar installationen på Stockholmsmässans entrétorg. Området kommer att förvandlas till en Retail hub där objekt, besökare, koncept och idéer möts. En insikt Carlin vill förmedla med installationen är att handeln och butiksmiljön ska vara en njutningsfull upplevelse och till den söker de nu produkter som till exempel blå moderna prylar med multi-funktioner, produkter till trädgården och kring det dukade bordet, allt från glas, skålar, dukar till cooking ware. Samt produkter med grafiska mönster till badrummet. Till annan del av installationen söker de produkter som kan säljas, till exempel anteckningsblock, pennor, små vaser och askar i porslin, glas eller papper, posters, nyckelringar, te, kaffebönor, smycken eller läsglasögon.  

Produktförslag skickas till stylistceciliativar@gmail.com.

Trendutställning och Pop Up Shop

Under Formex lanserar vi vårt trendprogram för säsongen med färgkartor, material och mood boards. Trenderna presenteras alla mässdagar i en inspirerande utställning i Hall B och en av dagarna på scenen. Till utställningen söker vi nu produktnyheter, skicka dina förslag på produkter till stylist Tina Hellberg på tina@tinahellberg.se. Hon söker allt från doftrelaterade produkter gärna med inspiration från skog och hav till produkter med intressanta skulpturala former som mindre möbler och lampor, produkter i fuskpäls, väggdekorationer och speglar.

Till Formex Pop Up Shop i hall B söker vi säsongens nyheter. Skicka produktförslag till Lisa Karlsson (lisa@umeprojects.se) som både står för urvalet och driver butiken under mässan.