Formex trender FW20/21

Världen har bromsat in, vi anpassar oss till ¨det nya normala¨ Formex tre trender tar oss till tre olika idévärldar. New Now är Formex huvudtema och visar att Moder Jord, som skakat om oss rejält, är en källa till inspiration. Translucent är mer introvert med kultur och hantverk som viktiga byggstenar. Som motpol vibrerar det temat Dreamscape med optimistiska färger och ett livsbejakande koncept.

Under Summer Design Week (17-22 augusti) kommer trenderna att presenterades i Volvo Studio Stockholm, i en trendutställning - tolkad av stylisten Tina Hellberg. Har du inte vägarna förbi kan du så kan du i höst (18,19 och 20 augusti) lyssna på Formex trendexpert Lotta Ahlvars digitala trendföreläsning.

I höst kommer även en digital version av trendguiden (med tillhörande färgkartor, material och moodboards) att lanseras.

Trendutställning

Tina Hellberg kommer att tolka Formex tre teman i en trendutställning i Volvo Studio Stockholm. Hon är en av Sveriges mest stilsäkra och erfarna inredningsstylister som arbetar i nära samarbeten med kunder inom design - allt från Swedese och IKEA till Elle Decoration och Plaza Interiör.