Blomberg & Stenström AB

Vi finns i monter A17:06


Blomberg & Stenström HOME erbjuder ett stort och spännande sortiment av dofter, tvålar, te och kryddor.

Du finner våra produkter i heminredningsbutiker, livsstilsbutiker och blomsteraffärer.

Vår förhoppning och ambition är att erbjuda premiumprodukter som tillför det extra njutbara - en upplevelse och känsla av hemtrevnad, fräschör och elegans.

Hjärtligt välkommen till vår monter!

Varumärken

 • Esprit Provence
 • KOBO Pure Soy Candles
 • Or Tea?
 • Shearer Candles
 • Stonewall Home
 • Village Candle

Kategorier

 • Inredning

Produkter

 • Esprit Provence

  Esprit Provence Upptäck vårt utbud av dofter av Provence.
  Stort utbud av tvålar med överlägsen kvalitet, med en modern och autentisk design. Tillverkas med PDO olivolja från Provence.
  Utöver tvålar erbjuds ett sortiment med Eau de Toilette, dofter för hemmet och eteriska oljor.
  Låt dig överväldigas av de naturliga och läckra dofterna från Provence! Länk till produkten »

 • KOBO Pure Soy Candles "Core Collection"

  KOBO Pure Soy Candles "Core Collection" KOBO samarbetar med de mest prestigefyllda parfymhusen i USA.
  Varje ljus tillverkas för hand och doftspridningen ska skapa en speciell och behaglig atmosfär
  KOBO-ljus är gjorda av lokalt odlad soja, hållbar, GMO-fri. Eftersom de är naturliga har de en mycket hög förbränningskvalitet och utmärkt doftspridning. Länk till produkten »

 • KOBO Pure Soy Candles "Woodblock Collection"

  KOBO Pure Soy Candles "Woodblock Collection" Woodblock-kollektionens enkla och maskulina design med sina bärnstensfärgade behållare med rena former passar alla hem. Var och en av de 8 dofterna är unika och kraftfulla skapelser. Detta ljus kommer i en vacker kartong som innehåller ljuset och dess lock samt en tändsticksask. Kort sagt, du har allt du behöver för att njuta av ditt ljus direkt. Länk till produkten »

 • KOBO Pure Soy Candles "Plant The Box"

  KOBO Pure Soy Candles "Plant The Box" Plant the Box-kollektionen består av rena sojaljus som kommer i planteringsbara, frö-inkluderande förpackningar som kommer att växa doften av ljuset. Ett nytt och unikt tillvägagångssätt, som resulterar i miljövänliga produkter och förpackningar. Boxen är biologiskt nedbrytbar, planterbar och FSC-certifierad.

 • Shearer Candles

  Shearer Candles Vi erbjuder 17 av Shearer Candles kollektioner där varje kollektion omfattar minst 10 produkter – doftljus i olika varianter, reed diffusers, home spray och wax melts.

  Shearer Candles använder certifierade råvaror av högsta standard. Vaxet köps in i Europa och dofterna från Frankrike och USA. Varje doft är specifikt framtagen av ett erfaret team från ackrediterade doftleverantörer från hela världen. I alla doftljus och diffusers används koncentrerad doft för att säkerställa att doften varar under produktens livstid.

  Varje kollektion har ett eget unikt koncept, design och recept som tar hänsyn till relationerna mellan form, vax och doft. Produktportföljen uppdateras kontinuerligt med nya material och dofter för att återspegla aktuella trender. Shearer Candles kännetecknas av kvalitet och innovation och är kända för sina fina dofter och unika mönster och produktportföljen utvecklas kontinuerligt.

 • Te "Or Tea?"

  Te "Or Tea?" Or Tea? vill göra tedrickandet till en livsstil. Inspirerad av årtusenden av njutning och tradition skapar Or Tea? de mest unika blandningarna av förstklassigt té och ingredienser fyllda med konst, humor, kärlek, välbefinnande och positivitet.
  Téerna kommer från Kina men dess smaksättning är sammansatt med inspiration från hela världen. De innehåller enbart naturliga ingredienser fria från konstgjorda aromer och smakämnen. De olika förpackningarna pryds av en unik illustration, vilken speglar en egen berättelse med en historisk koppling till kinesisk tétradition.
  OR TEA?s™ olika téer består, till skillnad från många andra téer, av hela téblad för att hålla högsta kvalitet. Eftersom téerna inte innehåller tillsatser eller konstgjorda smaker har de en fantastisk doft. Länk till produkten »

 • Stonewall Home

  Stonewall Home Tillverkad utav en lyxig sojablandning för ett vackert krämigt utseende och utmärkt doft. Handtrimmade, blyfria vekar vilket ger en ren vaxbränning. Länk till produkten »

 • Village Candle "Gentlemens Collection"

  Village Candle "Gentlemens Collection" Gentlemen's Collection kommer i en snyggt glas med svart lock. Den har 3 st blyfria bomullsvekar för en ren, jämn vaxbränning med mindre sot.
  Dessa ljus är tillverkade i Amerika, utav skickliga ljusmakare i Wells, Maine. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Blomberg & Stenström AB

Illerbacken 2 0 tr 181 45  Lidingö Sverige