Puckator EDC

Vi finns i monter C15:31

Puckator är ett brittiskt grossistföretag för presentartiklar som har varit verksamt i över 30 år. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla ett brett utbud av unika och prisvärda presentartiklar, t.ex. heminredning, leksaker, brevpapper och produkter för skolavslutning. Puckator erbjuder ett omfattande urval av produkter som är perfekt för återförsäljare som letar efter kreativa presentidéer i bra kvalitet. Med en utmärkt kundservice och konkurrenskraftiga priser har Puckator blivit ett pålitligt namn inom presentartikelbranschen. På Formex 2023 är vi glada över att kunna visa upp många nya kollektioner, bland annat ett nytt licensierat utbud som utformats i samarbete med Mumin.

Under de senaste åren har vi byggt upp starka samarbeten med licenser som bland andra Minecraft, Pac-Man och Simon's Cat för att kunna erbjuda en omfattande katalog med igenkännbara produkter som kommer att tilltala ett brett spektrum av kunder.

I år är vi glada över att ha ett nytt tillskott i vår licensportfölj: Mumin. Dessa förtjusande figurer har varit populära i generationer och nu kan de bli en del av din vardag. Vår kollektion innehåller en rad produkter från heminredning till pysselmaterial, alla med dina favoritfigurer från Mumin. Från Muminkoppar till handkräm, vi har allt du behöver för att få in lite Mumin-magi i ditt liv.

En av de mest framgångsrika kollektionerna vi har är vårt samarbete med Minecraft. Dessa produkter tilltalar spelare i alla åldrar. Våra Minecraft-pennor med smal spets har också varit nominerade till Stationery Matters Awards. Vi har allt från heminredning till accessoarer för skolavslutningen.

Slutligen har vårt designteam arbetat hårt för att utöka vårt sortiment av pedagogiska spel samt plyschleksaker och gåvor.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Puckator

Kategorier

 • Baby, Kids & Toys
 • Lifestyle Living
 • Accessoarer
 • Bad- & spaprodukter
 • EKO & Fairtrade
 • Kökstillbehör
 • Leksaker
 • Souvenirer

Produkter

 • Mumin

  Mumin Presenterar vår grossistkollektion av Mumin-produkter! Stig in i den förtrollande världen av Mumin med vårt härliga sortiment av licensierade Moomin-produkter. Med de älskade karaktärerna skapade av den finska illustratören Tove Jansson fångar vår kollektion både barns och vuxnas hjärtan. Från bambubestickset och lunchlådor till manikyrset, pennor, läppbalsam och mer, varje produkt visar upp charmiga Mumin-designer. Den första leveransen beräknas komma under sommaren 2023, och förbeställningar är tillgängliga. Utforska vår hemsida för uppdateringar och omfamna Mumin-magin genom vårt varierade och fängslande sortiment. Länk till produkten »

 • Minecraft

  Minecraft Utforska vårt omfattande sortiment av grossistprodukter och samlarobjekt med Minecraftdesigner, där vi utvidgar vår kollektion med anledning av den otroliga framgången under det senaste året. Som en fullt licensierad kollektion utgör dessa produkter ett värdefullt tillskott till vårt utbud av varumärken och licenser.

  Med de ikoniska block-designerna som Minecraft är kända för är våra grossistprodukter med Minecraftdesigner ett måste för både spelentusiaster och designälskare. Håll koll på vår hemsida och våra nyhetsbrev då vi kontinuerligt utökar denna kategori med spännande nyheter.

  Från Minecraft Faces värmeisolerad lunchburk och Creeper dörrstopp till TNT flaska med digital termometer och Enderman formad plysch resekudde och ögonmask, är vårat lager fyllt med eftertraktade produkter.

  Missa inte heller digitalklockorna i silikon, tvätt och förvaringspåsarna, staplade bento lunchlådorna, solcellsfigurerna, kylväskorna och pennorna.

  Upptäck attraktionen hos Minecraft i vår grossistkollektion och tillfredsställ efterfrågan för detta populära varumärke inom spelindustrin. Länk till produkten »

 • Skolstartsprodukter - Dinosauriedesigner

  Squidglys & Plysch Leksaker & Presenter Puckators samling av mjukisdjur har aldrig varit mer oemotståndlig! Squidglys-serien är full av söta karaktärer och mjukt tyg: den är perfekt för alla åldrar att mysa med! Besök vår monter för att upptäcka denna trendiga produktlinje som innehåller ett brett utbud av bästsäljande djur att samla på, från enhörning till den älskvärda pandan! Letar du efter roliga plysch-produkter så kolla också in våra härliga Queasy Squeezies! Dessa klämmiga leksaker kommer med ett mjukt plyschöverdrag och inkluderar flera av våra bästsäljande djurdesigner.

  Explore our vibrant range of back-to-school products featuring captivating dinosaur designs. From the Dinosauria Clear Window Pencil Case to a great variety of pens in different styles, we have everything students need to unleash their creativity. Keep their lunches fresh and enjoyable with our case cool bag, while our range of bottles and hot and cold lunch pots ensures their meals stay at the perfect temperature throughout the day. With a wide selection of high-quality products, including stationery, bags, and lunchware, we create a fun and engaging learning environment that sparks imagination and promotes productivity.
  Länk till produkten »

 • Nectar Meadows-kollektion

  Pedagogiska Leksaker & Pussel Upptäck vårat nya spelsortiment som vi visar upp på Formex-mässan. Vi är glada över att kunna presentera dessa nya produkter, perfekta för hela familjen! Denna kollektion innehåller dominospel, memory och spelkort, med iögonfallande designer från vårat eget designteam. Besök vår monter på Formex för att utforska dessa spännande tillägg till vårt produktsortiment.
  Länk till produkten »

Kontakt

Puckator EDC

Lowman Works PL14 4NQ  EAST TAPHOUSE Polen