Abigail Ahern

Abigail Ahern - Formex Guest Creator 2018

Formex är mycket stolta att få presentera inredningsgurun Abigail Ahern som fått hedersuppdraget Guest Creator för Formex i augusti.

Abigail Ahern, som är ett välkänt namn inom inredningsbranschen i Storbritannien, kommer skapa en temautställning på entrétornet. Med sin internationellt uppmärksammade inredningsstil kombinerar hon dova färger, udda former nytt och gammalt, levande växter och faux flowers.
Guest Creator är en ny satsning från Formex och en respons på det ökade internationella intresset för mässan.
 
-Det ska bli väldigt givande att få vara en del av Formex och göra en utställning i Sverige, vilket är en första gång för mig. Jag ser fram emot att skapa en utställning hand i hand med säsongens tema där oförväntade möten skapar inbjudande fusioner, säger Abigail Ahern. 
 
Abigail Ahern är just nu en hett eftertraktad inredare och designer som med sin unika kombination av djupa färger och lekfulla proportioner helt har omdefinierat hemmets normer, långt från ¨ljust och fräscht¨. Hon är beundrad för sin förmåga att tänja på gränserna och ta sig an de lite mörkare paletterna med maskulina ansatser och kombinera detta till inredning som osar magi och mystik

-Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Abigail Ahern, som med sin personliga stil och känsla för färg och form kommer skapa något helt unikt för Formex i augusti där besökarna får ta del av den Brittiska designstilen, som är färgstarkare och mer vågad än den skandinaviska – vilket gifter sig väl med höstens tema Unexpected Gatherings, säger Kajsa Falck, operativ projektledare på Formex.