johan

Johan Jureskog håller föredrag på Formex

Lyssna på när Johan Jureskog berättar om hur användandet av keramiska grillar exploderat i Sverige bland både kockar och privatpersoner. Hur använder man dem och hur skiljer de sig från vanliga grillar? Varför är de så populära bland just kockar?

Som medlem i kocklandslaget under nästan ett decennium har kocken och krögaren Johan Jureskog vunnit både VM-guld och OS i matlagning. 2010 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj och året därpå öppnade han restaurang AG. Sedan starten har AG vunnit utmärkelsen Årets Köttkrog tre gånger på raken samt tagit sig in på listan över världens tio bästa köttrestauranger. Johan är även tv-kock med över hundra framträdanden i flera olika program och kanaler. I det senaste tv-programmet reser han över hela USA för att hitta och laga världens bästa burgare.

Johan Jureskog finns också på plats i monter B13:11, Kamado SUMO

Se hela Formex föredragsprogram här!