Formex Trends

Inför en ny säsong tar Formex fram en trendrapport med omvärldsanalyser, teman och färgkartor i en tid där allt är som vanligt och allt har förändrats. Vi försöker förstå oss på hur saker och ting är beskaffade här och nu. Samtidigt blickar vi framåt för att kunna tolka hur våra beteenden och behov kommer att utvecklas framgent. I Formex Trends SS 22 ingår trendguiden (pdf) samt en presentation av trenderna (film). Allt material finns på svenska och trendguiden är även på engelska.

Hoppas du hittar en inspiration, får nya idéer eller att dina tankar blir bekräftade.

Varmt välkommen!
Team Formex

TRENDGUIDEN VÅR/SOMMAR 2022 

Euphoric escapism

Beskrivs som magiskt och lite surrealistiskt. Många och glada färger i lite galna kombinationer och färgglada mönster skapar ett roligt och lustfyllt resultat som vi längtat efter.

Klicka för inspirationsbilder på Formex Pinterest »

Joy of comfort

Joy of comfort handlar om vikten av ett trivsamt hem. En trygg bas med fokus på välmående och lugn. Vi sorterar bort det som känns oviktigt och sätter större vikt vid hållbarhet och välbefinnandet.

Klicka för mer inspirationsbilder på Formex Pinterest »

Still waters run deep

är ett engelskt talesätt som beskriver en lugn person med intelligens och klarsyn. Vi inreder mer långsiktigt med vikt på kvalitet. Äkta material i harmonisk färgskala ger ett klassiskt och gediget intryck.

Klicka för inspirationsbilder på Formex Pinterest »

Trendguiden

I Formex Trends SS 22 ingår trendguide (pdf) samt en presentation av trenderna (film).

Senaste trendguiden

Filmer