Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

 • Baltic Sea Future

  Pressmeddelanden

   

 • Bildbanken

  Stockholmsmässans bildbank

  Samtliga bilder i vår bildbank är fria för publicering. Var god ange fotografens namn samt källa (Stockholmsmässan). Bilderna får enbart användas för redaktionell publicering eller som journalistiskt bakgrundsmaterial.

  Vid frågor, vänligen kontakta press@stockholmsmassan.se

  Gå till bildbanken »

  OBS! Detta är en kostnadsfri service.

 • Pressackreditering

  Ansök om ackreditering här.

  OBS - NYTT SYSTEM FÖR ACKREDITERING

  Du måste registrera ett konto på ackrediteringslänken ovan. Om din ansökan blir godkänd får du en QR-kod till den angivna mailadressen som du antingen skriver ut eller sparar i telefonen för att scanna på plats i Stockholmsmässans presscenter. Då får du ditt presskort/parkeringstillstånd utskrivet.

  Riktlinjer för pressackreditering hos Stockholmsmässan

  Du som är anställd eller frilans med i huvudsak journalistiska arbetsuppgifter kan ackrediteras till Stockholmsmässans mässor och övriga event. Även du som är fotograf eller har en blogg, instagramkonto, youtube-kanal eller webbplats med ett stort antal följare har också möjlighet att ansöka om ackreditering.

  Du garanterar din ansökan genom att legitimera dig samt visa något av följande:
  - Presskort utfärdat av t  ex Svenska Journalistförbundet, Pressfotografernas Klubb, Svenska Fotografers Förbund, Bildleverantörernas Förening eller Tidningsutgivarna. För utländsk media krävs internationellt presskort.
  - Aktuellt intyg från uppdragsgivare.
  - Tre artiklar eller inlägg inom aktuellt ämne från det senaste året. 

  För dig som har blogg, instagramkonto, youtube-kanal eller webbplats, meddela oss namnet på din kanal samt antalet följare när du ansöker om pressackreditering.

  Ackrediteringen är personlig och gäller inte för annonsförsäljare, PR-konsulter eller andra personer som inte arbetar redaktionellt.   

 • Presscenter

  Välkommen till Stockholmsmässans presscenter

  Här hämtar du din ackreditering och här kan du som journalist sitta och arbeta i lugn och ro, göra intervjuer och träffa kollegor över en kopp kaffe.

  Presscenter ligger en trappa upp vid huvudentrén. Stockholmsmässan tillhandahåller ett fritt och öppet trådlöst nätverk. Här kan du arbeta med din bärbara dator, få tillgänglighet till skrivare och kopiator för att underlätta ditt arbete.

  I Presscenter finns det även pressmaterial från utställare och arrangörer, sammanställningar av pressinformation, konferensprogram med mer

  Vill du ha våra pressmeddelanden, följ oss på Mynewsdesk.

  Du når oss alltid på press@stockholmsmassan.se eller 08 749 41 00 samt under pågående arrangemang även på 08 749 42 86.

  Varmt välkommen!

  Stockholmsmässans pressenhet

 • Vår logotyp

  Vi har en logotyp som ser ut på ett bestämt sätt, allt för att skapa en tydlig bild av vårt event.

  Vår logotyp hittar du i vår bildbank. För att komma till bildbanken klicka på nedanstående länk:
   
  Gå till Bildbanken »