Helena Waker

Professionell försäljning med goda råd! 

Förstå hur du professionellt och framgångsrikt kan arbeta som, alternativt anlita, en agent eller distributör för att sälja ditt varumärke. Försäljning, provision, mässor, avtal och konkreta affärsråd både för den svenska och internationella marknaden. Ta steget och öka din försäljning.   

Helena Waker är VD på Trade Partners Sweden och Stockholm Fashion District. Hon har själv tidigare arbetat som agent och inköpare, på både den nationella och internationella marknaden. Idag driver hon Trade Partners Sweden och får, tillsammans med teamet, skapa en trygg punkt såväl som givande handelsplats för landets agenter, distributörer, importörer och leverantörer. 

”Association of Trade Partners Sweden är ett internationellt affärsnätverk och vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Det gör vi genom att hjälpa till med viktiga företagsfrågor och vi är experter inom avtal gällande agenter och distributörer, men även andra affärs- och juridiska frågor. Vi är en trygg partner som många företag saknar och behöver för att deras verksamheter ska utvecklas och bli framgångsrika. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, importörer och leverantörer. Dessa är verksamma inom en rad olika branscher, så som mode, skor, textil, inredning & design, industri, skönhet samt mat & dryck. Vi har över 100 års erfarenhet av nationell och internationell handel samt etablerade samarbeten med affärsnätverk, organisationer och makthavare. Vi är en stark röst, ett kvalificerat stöd och gemenskap, som verkligen gör skillnad. Trade Partners Sweden är även grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige, ett konkret exempel på hur vi arbetar affärsnära för att förbättra vardagen för företag.” 

Helena är en del av programpunkten - Nyfiken på branschen

Formex Talks Scen C03:50