Nyfiken på branschen?

Nyfiken på branschen återkommer även i januari då det blivit ett populärt inslag och en möjlighet för alla som funderar på att starta eget eller är i uppstarten.

Förutom ett anpassat föreläsningsprogram som innehåller en representant från PRV (patent- och registreringsverket) och Emma Wähl från HUI gästas Nyfiken på branschen även av Sofia Andrén som driver Hi Five Studio och kommer berätta hur vi senaste åren har ändrat vårt tankesätt kring hur en butik ska planers, byggas och drivas.

I ett samtal träffar vi också två entreprenörer inom olika branscher, Maria Stridh, Mässrestauranger och Marlene Dahlberg, Saponi som berättar om sina olika sätt att driva företag och nå framgång. På färgtemat träffar vi färgstarka möbel- och klädesignern Maxjenny som tycker att vi måste våga ta för oss och glömma jantelagen.

Har du ett nystartat företag? Är du i startgropen men vill lära dig mer om företagande och lyssna till andras erfarenheter?

Vi bjuder på inspirerande föreläsningar för dig som nystartad eller blivande företagare, lärdomar från andra företagare och möjlighet till att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Välkommen till Formex Scen C02:50
Fredag 20/1 kl. 10.00-11.30

Maria Stridh och Marlene Dahlberg

Emma Wähl

Sofia Andrén

Maxjenny

Talks jan 2023

Per Holgersson 

Per Holgersson


Formex Talks Scen, C02:50