Rådgivning, inspiration & tips - ljus

Gratis ljusrådgivning på entrétorget för dig som ställer ut eller besöker Formex

Ljusdesigner Roland Ebert har 20 års erfarenhet som ljussättare och armaturdesigner och jobbar med allt från arkitektbyråer, fastighetsbolag och offentliga lokaler till luxuösa privata hem, trädgårdar, parker och utomhusscenarior. Förutom att han jobbar mot direktkunder och byggare håller han ofta föreläsningar och har synts i såväl magasin som Sköna Hem och Plaza Interiör samt Hem & Villamässan och inredningsprogram på tv4.

Roland kommer att berätta om vikten av bra belysning i butiker och offentliga miljöer, till exempel hur man kan öka sin försäljning och få kunden att stanna kvar för att ta köpbeslut. Extra viktigt idag är också att spara energi genom att byta belysningen. Inom några år kommer vi inte ha kvar traditionella ljuskällor och idag är belysningen i butiker många gånger helt ålderdomlig. Hur ska vi då tänka?

Så här gör du: 

- Mejla till oss på formex@stockholmsmassan.se och skriv "Ljusrådgivning" i ämnesraden.
- Ange vilken dag du önskar och om du önskar en tid förmiddag eller eftermiddag.
- Formex kommer sedan att kontakta dig om du kommit med och vilken tid. Blir du tilldelad en tid så ta gärna med dina frågor tillsammans med en bild, ritning eller skiss.

Skulle du inte få någon tid tilldelad så besök montern på entrétorget ändå, det kommer att vara miniföreläsningar och möjlighet till drop-in-besök i mån av tid.